A villámkezű szobrász – Angyal 211 millióért

  • narancs.hu
  • 2014. január 21.

Villámnarancs

Önök szerint három nap alatt el lehet készíteni egy emlékmű műleírását, koncepcióját és látványtervét? Úgy tűnik, hogy Párkányi Raab Péter el tudta készíteni.

Ma délelőtt a Kormányzati Információs Központ közleményt adott ki az általunk is méltatott német megszállás emlékművével kapcsolatban. Ezt írják: „Mivel a Kormányhatározat és a Kormányrendelet is 2013. december 31-én jelent meg a Magyar Közlönyben, a Miniszterelnökség ezt követően haladéktalanul, 2013. december 31. napján a közbeszerzési értékhatárt meg nem haladó értékű vállalkozási és felhasználási szerződést kötött az emlékmű műleírásának, koncepciójának- és látványtervének elkészítésére 2014. január 3-i teljesítési határidővel.”

Így már mindjárt más. De önök szerint három nap alatt el lehet készíteni egy emlékmű műleírását,  koncepcióját és látványtervét? Úgy tűnik, hogy Párkányi Raab Péter el tudta készíteni, sőt potom 211 millió+áfáért vállalta is a nemes feladatot. Vagyis örüljünk annak, hogy a Miniszterelnökség őt kérte fel, és nem egy rohamosztagot.

Figyelmébe ajánljuk