Az ásotthalmi Schwarzenegger – Toroczkai lóháton és Suzukin veti magát a menekülők után

  • narancs.hu
  • 2015. szeptember 17.

Villámnarancs

Olyan segítséget kapnak videoüzenet formájában a menekültek, hogy ezután tuti senki nem veszi majd Magyarország felé az útját. Durván bekeményít a szélsőjobb. Vagy viccelnek?

Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) alapítója, Ásotthalom polgármestere videoüzenetben hívja fel a menekültek figyelmét arra, hogy „Magyarország rossz választás, Ásotthalom pedig a legrosszabb”. Teszi mindezt leginkább egy akciófilm-paródia szintjén. Toroczkai települése erőviszonyait mutatja be, meg még olyanokat, hogyan funkcionál a térfigyelő kamera, milyen a polgárőrség legújabb Suzukija, vagy épp mit tud a mezőőrség lóháton. Az erőfitogtatás mellé még tippet is ad – térképes segítséggel – a menekülőknek a jobboldali politikus, merre is érdemes menni Németország felé – Magyarországot kikerülve.

Toroczkai László mondja

 

Fotó: MTI

Az angol felirattal is ellátott, zenés kisfilm láttán bizonyára valamennyi menekülő messziről elkerüli az országot. Ha a kerítés, a határzár, a honvédség, a TEK, a vízágyúk és a könnygáz használata nem hatott, a szélsőjobbosok vizuális arcoskodása tuti célravezető lesz. Ásotthalom fellélegezhet.




Figyelmébe ajánljuk