Bezzeg a mi választókerületi elnökünk állva maradt!

  • narancs.hu
  • 2013. szeptember 6.

Villámnarancs

A házunkban egy csomóan kaptunk levelet Orbán Viktortól, aki köszönte e levélben erősen, hogy aláírtuk a további rezsicsökkentést szorgalmazó jelenléti ívet. De hát én nem írtam alá semmit, mondták erre ugyancsak egy csomóan a házunkban, és néztek viszonylag értetlenül – egy darabig. Valaki azt is mondta, hogy őrá rászóltak az utcán, hogy írja már alá, de azt hazudta, hogy már aláírta, és így békén hagyták. De akkor miért írt levelet a Viktor?

Aztán a földszinten lakó Vargánét kiokosította a kisunokája. Úgy ment a dolog, hogy bejöttek a lépcsőházba, lemásolták a neveket a levélszekrényekről, a címet a kapualjból, aztán odakapartak valami aláírást, oszt’ jónapot, ahogy feléjük mondják.

Mi sokan nem hittük el ezt a történetet a házunkban.

Erre most azt írja az újság, hogy azért nem lehetnek bizonyos választókerületi elnökök a Fidesz képviselőjelöltjei, mert Orbán Viktor kevesellette az aláírásokat, amit az újbóli rezsicsökkentés támogatására gyűjtöttek…

A mi választókerületi elnökünk nem került a kiselejtezettek közé, az annyit gyűjtött rövid idő alatt, mint más egy élet munkájával – aláírást, persze, tán mást mondtam? Büszkék is vagyunk őrá. Megvan annak a magához való esze!

Figyelmébe ajánljuk