Így élünk a Fidesz csúcsain: dr. Kocsis Máté vaskosabbat buzizott, mint a sarki kocsmában szokás

  • narancs.hu
  • 2016. július 8.

Villámnarancs

Aztán egyszer csak eltűnt a bejegyzés.

Kocsis Máté olyan, mint egy beszélő automata: bedobod a pénzt, és úgy buzizik, mint egy utolsó tróger. (A pénz 150 ezer forint, és elnézést az utolsó trógeroktól.)

A történelem és az ő ítélőszéke, illetve tisztelt Olvasóink emlékezete számára tehát itt a nagy mű betűhíven, szmájlistul: „Ungár Klároly ügyvédje, dr. Nehéz-Posony Márton (aki egyébként szintén homokos) az alábbi üzenettel örvendeztette meg az ügyvédünket: haladéktalanul fizessék meg számára a lebuzizós ügyért járó 150 ezer forintot, mert különben - figyelem! - a sajtóhoz fordul. :) Látom, ez a buta liberális szokás, a sajtóval fenyegetőzés nagyon megy, de megnyugtathatom, a perköltséget nem azért szokták kifizetni, mert valaki a sajtóhoz fordul, hanem azért, mert a bíróság így döntött. Mi is így teszünk. (Klári bácsiról amúgy láttunk a homofóbia ünnepén, a pride-on készült fotót, be volt szappanozva, de víz meg sajnos sehol nem volt…) :)

false

A poszt megjelenése után nem sokkal Kocsis Facebook-oldala elérhetetlen lett, amikor pedig ismét működni kezdett, az ominózus bejegyzés helyett már egyik másikat olvashattunk. Ezt: „A Facebook honi helytartói törölték a bejegyzésünket, pedig csak az igazat írtuk és jó vita lett volna. Azt meg nem szeretik a vélemény-terroristák, ezért akcióba lendültek, ment a bejelentés… :(”

Ja, és ez az ürge nemcsak egy nagy fővárosi kerület polgármestere, de még a kormánypárt kommunikációs igazgatója is.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?