Tényleg nem ismerték egymást? Egy fotón Rogán és Portik!

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. júl. 06., 15:50
kommentek
1
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Juhász Péter, az Együtt alelnöke ismét elposztolta magát.

Rogán Antal és Portik ismerték egymást. Jól. 
Ezt több tanú is állítja.

Gyűlnek a bizonyítékok, de minden jól jön. Ha neked is van közös képed róluk, vagy tanúsítanád a bíróságon, hogy láttad őket együtt, jelentkezz!

És kérlek, oszd meg, hogy sokakhoz eljusson, mert annál több bizonyíték gyűlhet össze! Ezzel segítheted a munkámat. Köszönöm!

Itt elmondom részletesen az elejéről az ügyet a The Budapest Beacon videójában.

Ahogy már régóta mondom, Rogán megbukott – írja új Facebook-bejegyzésében Juhász Péter, az Együtt pörbe fogott alelnöke. A bejegyzéshez egy képet is mellékelt bizonyítékként. Nem vagyunk bíróság, de kinek-kinek meglehet a véleménye, hogy mit ér ez a fotó. Döntsék hát el önök is.

false

 

Fotó: Juhász Péter/Facebook

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. júl. 06., 15:50
kommentek
1
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  graycivil
  2016. július 06., szerda 22:56
  Nagyon csodálkoznék, ha ezt a képet "bizonyítéknak" szánnák. Ahhoz ez valóban nagyon gyenge lenne. Van egy olyan érzésem, hogy arra várnak, hogy Rogánék cáfoljanak a"gyenge bizonyíték" láttán, és azután állnának elő újabb képekkel az eseményről, amelyek azonban már egyértelmúek lesznek.
  Ha Rogán nem mer cáfolni, mert fél, hogy vannak további, ütősebb aduk Juhász kezében, akkor méltán lehet folyamatosan támadni, hogy vaj van a füle mögött, mer nem megszólalni. Ha pedig cáfol, akkor az erősebb képek után már mindenki hiheti, hogy Tóni sohasem mond igazat.
  Harmadik lehetőség, hogy Rogán bátran és vadul cáfol, mert valóban nem igazak a találkozásról szóló pletykák. De ezt a verziót csak úgy megemlítettem. Magam sem gondolom komolyan. :-)

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk