Színre lépett a gödöllői polgármester új pártja, bár igazából mégsem

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. márc. 18., 17:09
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Hivatalosan is bemutatkozott Gémesi György pártja, az Új Kezdet. Aki erős kezdésre számított, annak csalódnia kellett.

A napokban alakult párttá az Új Kezdet, amelyet már régóta próbált megszervezni Gémesi György, Gödöllő polgármestere és a Magyar Önkormányzatok Szövetségének vezetője. A korábbi MDF-es politikusnak a párt szombati bemutatkozásán – legalábbis az alapján, amit az MTI beszámolójában olvastunk – általánosságok kijelentésén túl (a gyűlölet szítása és a politikai csatározások helyett ők egyesíteni szeretnék az embereket, az ország morális felemelkedéséhez le kell tenni újra az alapokat stb.) egyelőre nem sok mindenre futotta. Igaz, a tiszteletre méltó polgármesteri munkásságot felmutató Gémesi eddig sem retorikai bravúrjairól volt híres.

Volt persze más is: a jövő héten országos népszavazási kérdést nyújtanak be, amelyben azt fogalmazzák meg, hogy minden, 1987 és 2017 között hivatalt viselő kormánytaggal, országgyűlési képviselővel, polgármesterrel és közvetlen hozzátartozóikkal szemben indítson vagyonosodási vizsgálatot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Aztán a párt alulról építkezne, de már most is országos lefedettségű szervezet, csak nem nagyon látszik, mert sokan közülük majd októberben jönnek elő a színfalak mögül, mivel félnek a személyüket érő várható retorzióktól – nos, az Új Kezdet e magyarázata igencsak régi rugóra jár. E kijelentés értelme ugyanis mindig az, hogy nagyon sokan vannak ám, még ha ez nem nagyon látszik is. Ám azok a pártok – például az MDF romjain hajdan létrejött MDNP, amire már alig valaki emlékszik –, amelyek ezzel indokolták szemmel is látható állapotukat, soha nem vitték sokra.

Meg aztán miért is nem látszik a valódi támogatottságuk? Mert híveik berezeltek? De hát rejtőzködve elég nehéz lesz megmenteni a hazát. Pedig ráférne.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. márc. 18., 17:09
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  sartorius
  2017. március 19., 22:53
  MoMentumnak giga laudacio, mas uj partoknak giga guny jut a Narancstol...
 2. 4
  Világos
  2017. március 19., 17:42
  Ez már annyira Átlátszó.
  GÖD Őlő. Se nem erre se nem arra. azaz sehova.
 3. 3
  szegedi789
  2017. március 18., szombat 22:17
  Annyi azért kiderült, hogy Gémesi úr nem volt kómás állapotban az elmúlt időszakban, már mint politológiailag-tematizációs szinten, hiszen csak levett pár momentumot a közéletünk apró rezdüléseiből, úgy mint népszavazásosdi, politikusi korrupció, illetve elszámoltatásdi . . .
  Bár utóbbinál a valóság NAV képében betonfalként tornyusul szegény, politikusokat megzabolázni vágyó populistáink gyönge, morálisan felemelkedett teste fölé, és ha Tállai Bubun múlna, se morális felemelkedés, se nemzeti egység . . . Max. a ló, hisz lovas nemzet lennénk !!! , nemesebb testrésze marad az ugaron . . . Kis könnycsepp, egy mííínuszos hírre azért futotta Gémesi úréknak . . .

  Egyébként, ha csak annyit mond, hogy alapítok egy regionális szervezetet, itt Gödőllő és vidékén, kihasználom az ismertséemet és az eddig megszerzett tapasztalatomat, és teszünk valamit, mi itt élő emberek, hogy ne legyen ez a hely a NER martaléka . . . Emberfia nem ironizálna rajta . . .
  De neeeeeeem.
  ÚÚÚúúújjj Kezdet . . .
  Az igen.


 4. 2
  Cyrano
  2017. március 18., szombat 21:31
  Kovács ne kekeckedj!
  Tudod, milyen jó a rejtőzködés?
  Egyszer csak előugranak és azt mondják: Huhh! Ettől OrvBán úgy megrémül, hogy azonnal átadja a hatalmat. Vagy nem.

  De ez a NAV vizsgálat...azóta is ezen vihogok. Lelki szemeim előtt ott van Tállai, amint MiViktorunk, vagy Sajátlábonállók vagyonnyilatkozatát böngészi. És mindent rendben is talál, mint amikor a Nemzet Gázmestere felejtett ki egy milliárdot.
 5. 1
  Kovacs
  2017. március 18., szombat 19:54
  Rejtőzködve, berezelve, retorzióktól félve...az Új Kezdet. Ha rejtőzködsz, ha be vagy rezelve, ha félsz a retorzióktól, akkor szavazz az Új Kezdetre! Végül is ilyen ambíciózus párt még nincs.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk