Ilyen még úgysem volt: Kövér László a nagypapák elnöke szeretne lenni

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. jan. 16., 10:46
kommentek
0
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A házelnök tegnap a szolnoki tévében lépett fel – s hozta a szokásos színvonalat. De sajna úgy tűnik, az unokás beszéd totál paranoiássá tette szegényt. Hogy lesz így elnök belőle?

Kövér László tegnap a Szolnok Televízió Fórum című műsorában sok egyéb mellett megismételte viharos utóéletű kijelentését, hogy tudniillik, azt szeretnénk, ha a lányaink az önmegvalósítás legmagasabb rendű formáját abban éreznék, ha unokákat szülhetnének nekünk.

Csakhogy most valamiféle magyarázatot is próbált mindehhez kerekíteni. „Ez egyfajta kívánság, a népességcsökkenés megállítása nem lehetséges csak gazdasági, kormányzati, politikai eszközökkel, a gondolkodásmódot is meg kell változtatni. Miközben Magyarország népessége fogy, a világé növekszik, és lesznek jelentkezők, akik szívesen berendeznék a maguk új hazáját itt, a Kárpát-medencében, a mi helyünkön” – mondta az MTI tudósítása szerint.

Értjük mi, hogy Kövér doktor – újsütetű államfői ambícióitól űzve – szabadulna már nagyon kongresszusi beszédének e tényleg kínosra sikeredett passzusától, hisz ezt szolgálja az egész karácsony óta tartó vesszőfutása a médiában, de bizonyára jobban tette volna, ha csendben marad. Mert így csak mélyebbre ássa magát.

Ha ugyanis Orbán Viktor úgy akarja, államfő lesz belőle, ha meg nem akarja, akkor nem. S istenem, láttunk már ilyet: Schmitt az emberek elnöke volt, Áder most a globális felmelegedés elnöke. Kövér majd a nagypapák elnöke lesz.

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. jan. 16., 10:46
kommentek
0
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
Kövér László
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk