Lázár János hipnotikus állapotba került, és azt képzelte, hogy Orbán Viktor nem tűri a korrupciót

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 23., 14:55
kommentek
13
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A csúcsminiszter szerint ha valamelyik fideszes elcsábulna, azt jól megbüntetnék. Ugye, mindenki látja?

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szombati interjújaMagyar Időkben nem mutat sok újat, a fideszes politikus Sorosról, migrációról és a kormány eddigi eredményeiről gyakorlatilag ugyanazt szajkózta, mint a kormánypárti politikusok többsége. Azonban szóba került a korrupció ügye is, amely Lázár szerint alig létezik Magyarországon, hiszen, ha nem tudnánk:

2010-ben Orbán Viktor zéró toleranciát hirdetett a korrupcióval szemben. Persze, a Fideszben is vannak, akik hibáznak, de ők sem mentesülnek a következmények alól”.

Majd Lázár azt mondta, hogy szerinte az elmúlt 30 év legnagyobb korrupciós ügye a 4-es metró beruházása volt, majd kijelentette, hogy jobban állunk a korrupció terén, mint az uniós átlag, hiszen nálunk 100 euróból csupán 2,5 euró esetében vetődik fel a szabálytalanság gyanúja.

Boldog, hisz alig van korrupció

Boldog, hisz alig van korrupció

Fotó: MTI

Aki még nem nyugodott meg, és nem hitte volna el, hogy a Fidesz-kormány az egyik legtisztességesebb a világon, ezután biztos hátradőlt:

„Minden feljelentést kivizsgálunk, így tettünk az izsáki polgármester vadászházának ügyében is. Vissza is kell fizetnie a támogatást. Ez is példa arra, hogy a Fidesz politikusaival szemben sincs kegyelem”.

Mint ismert, Mondok József elcsalt egy rakás EU-s pénzt, amiből felújított egy vadászházat, ahová beköltözött. Az izsáki polgármester büntetése nem az volt, hogy azonnal kicsapták a Fideszből, vagy követelték volna a lemondását, csupán visszafizeti a pénzt, és ezzel el lett intézve. Annyira kár, hogy Lázár János Mondok ügyén túl nem említette Mengyi Rolandot, Simonka Györgyöt vagy Farkas Flóriánt, akik eddig valamiért mégis „mentesülnek a következmények alól”, mint ahogy Mészáros Lőrinc, illetve a miniszterelnök édesapjának bizniszei körül sem vizsgálódik bőszen senki illetékes.

Ha már magához tért, ezt a korábbi interjúnkat ajánljuk Lázár János figyelmébe sok szeretettel:

A haveri kapitalizmus fogságában

Magyarország azon kevés ország közé tartozik, ahol nem az oligarchák tartják sakkban az államot, hanem a kormány maga választja ki hű oligarcháit. A Transparency International ügyvezető igazgatójával a korrupció hosszú távú hatásairól, régiós trendekről és a lopás mértékéről beszélgettünk. Magyar Narancs: Száz fiatal közül nyolcvan úgy gondolja, hogy a korrupció súlyos probléma Magyarországon - derült ki a Transparency International friss tanulmányából.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 23., 14:55
kommentek
13
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 13
  Pasinszki
  2017. szeptember 25., hétfő 11:22
  "Magyar Idők"! Te felhők közt röpdöső 8 karú Síva! Miért nem Magyar Enkefalogramok?
 2. 12
  szegedi789
  2017. szeptember 24., 18:49
  Kollektív megbélyegzés nem vall úriemberi viselkedésre. Bár a fideszes korrupciót maszatoló, műjófejeskedő kommentjeiből ítélve, szimplán züllött állampárti troll. Abból meg annyi van, hogy nincs sportteljesítménye.

  Sajnos, ez van pajtikám.
 3. 11
  galambocskám
  2017. szeptember 24., 17:06
  Szeretném megjegyezni, hogy az ellenzéki szó nem feltétlenül az agyalágyult szinonímája..

  Elvileg.

 4. 10
  szegedi789
  2017. szeptember 24., 13:26
  Galamb, galamb, miután létező, sajtó által is jól feltárt ügyeket próbált itt elviccelgetni, kicsit elmaszatolgatni, nem kell itt elosztás, maga már minden (morálisan is) sz@rt magához ölelt. Ez aztán a perverz teljesítmény . . . ! ! !

  + Ja, mondjuk nagy meglátás, hogy egy ellenzéki lap olvasói ellenzéki politikusokkal szimpatizálnak . . . Húúúúúúúúúúúúúúúúúúú!
 5. 9
  harcolj
  2017. szeptember 24., 12:03
  A mentő meg galambocsilit viszi akut pszichózissal - mondjuk ahhoz psziché is kellene, na de ne legyünk telhetetlenek .
 6. 8
  galambocskám
  2017. szeptember 24., 09:10
  Osszuk fel a készletet!

  Én viszem a Török Szultánt, tietek a gulyásmarci, a bernus, a botka, a juhász, Cyranoé a gyurcsili...kihagytam valakit? Ja a fegyőr is a tietek momentumostul. Vihetitek a karácsonyt és a fodorgábort.

  :)
 7. 7
  szegedi789
  2017. szeptember 23., szombat 20:30
  Egyeske , meg szerintem rosszul tudja, flórikát Horngyuszitól örökölték. Mondjuk, így is, úgy is gyomorforgató, hogy baloghemberminiszteri szalonrasszista elszólásai, meg a "ne vállajon csak a "megfelelő" (=nem cigány) család gyereket" c. dumák során , azért kell a "cigányok" szavazata, hogy főleg északi, észak-keleti megyékben megverjék a jobbikot . . .

  Szánalmas az a jófejkedésbe, műironizálásba csomagolt maszatolás, amit galambka tanúsít.

  Ezek az ügyek elég jól feltártak a nem állampárti sajtó által, gondolom még egy TROLL is tud olvasni.

  Na akkor, tessen belefogni a szótagolásba . . . !!!!!
 8. 6
  szegedi789
  2017. szeptember 23., szombat 20:24
  Igen-igen, és Sánta úr gépe is kellett a törvényhez, aki meg kinek a csókosa . . .

  Vagy úgy emlékszem, nagymama is tojást árult anno a piacon, súlyos milliókról még mintha nem lett volna szó, különösen nem gyerkőcökre iratva . . .

  És végezetül, emlékezzünk meg mikszáthi/móriczi (?) figura, Rapcsák városatyáról is, kinek táskáját hordozá a kis Jani . . .
 9. 5
  tiszapolgári
  2017. szeptember 23., szombat 20:03
  A Fidesz nem tűri a korrupciót, mondja a fideszes Lázár, aki nélkül a haveri alapon osztogatott Nemzeti Dohányboltok talán soha nem is jöttek volna létre, és akinek a rokonai hülyére nyerték magukat a földárverésen.
 10. 4
  szegedi789
  2017. szeptember 23., szombat 19:33
  - Mengyi- és Simonka-ügy között van kapcsolat, és még finoman fogalmaztam, te szerencsétlen, idióta , fideszes troll . . .

  - Ja, miután szegények munkaerőpiaci felzárkózása elől ellopták a pénzt,
  L. úr , ha tehetné, ez az ön infója, kidobná F. urat az ablakon. Na most, ha jól meg tetszett gondolni mondatait, akkor hadd emlékeztessem arra , hogy ön a tehetségtelen, leszerepelt ellenzéken szokott ironizálgatni, miközben kedvenc miniszterének nem volt egy szava se közpénzek ellopásáról, F. úr poltpéteri kimosásról, tehát összegezve, következmények nélkül F. úr nyugodtan nézelődhet a Parlament bármelyik ablakából, hisz' következmény nincs, L. úr is mossa kezeit. Családon belül maradt. Bámulatos kormányzati minőség. Ez aztán hivatkozási alap, az ön részéről ...!!!

  - Hülye, nagyon hülye galamb. Ezért kár reggel 7 óta űzni az ipart . . .

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk