Németh Szilárd tökéletesen félreértette Trump beszédét

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 08., 11:17
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Trump egy árva kukkot sem szólt Orbánról, de a rezsibiztos akcióba lendült.

Németh Szilárd elmebajnok, állandó rezsibiztos, al- és birkózóelnök fontos Facebook-poszttal indította a szombat reggelt, megnyilatkozott ugyanis Donald Trump varsói beszédéről, amelyben mindenről volt szó, csak Orbán Viktorról nem. Trump elnöksége során egyébként eddig soha nem utalt Orbánra és még Washingtonban sem fogadta, csupán a legendás NATO-csúcstalálkozón sodrottak egymás mellé pár másodpercig, ahol a magyar kormányfő nagyon örült Trumpnak, ám mindössze ennyi történt, noha Trump megválasztása után a miniszterelnök még elég lelkes volt, Havasi Bertalan el is újságolta, hogy a megválasztott elnök meghívta Orbánt az amerikai fővárosba – mint vélhetőleg az összes vezetőt, akivel akkor beszélt.

Ez persze nem zavarta a Fidesz világklasszis legendáját, aki szerint a varsói beszéd megmutatta, hogy „az amerikai elnök programja egybe esik a magyarok nemzeti konzultációs álláspontjával”. Nyilván.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 08., 11:17
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2 tiszapolgári
  tiszapolgári
  2017. július 08., szombat 14:28
  Let's Make Poland Great Britain!
 2. 1 rworse
  rworse
  2017. július 08., szombat 13:43
  Hangya és elefánt a hídon. A hangya büszkén és erősen szólt az elefánt felé: "Elefánt, hallod, hogy dübörgünk?!" De az elefánt nem hallotta a hangya cikogását, és persze nem is látta meg, hogy egy hangya sertepertél mellette, így aztán véletlenül majdnem rálépett, a hangya alig bírt félreugrani.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk