Orbán Viktor legjobb tanítványát ekézi a Fidesz

  • narancs.hu
  • 2015. június 1.

Villámnarancs

Szemrebbenés nélkül hazudik, megtagadja a múltját, becsapja a választóit. Na, ki mondta ezt és kiről?

„Vona Gábor szemrebbenés nélkül hazudik és a nagy cukiság-kampányában máris megtagadja a Jobbik múltját, céljait és cselekedeteit. A Jobbik nem először csapja be a választóit, Vona Gábor hatalomvágya miatt sorra tagadja meg eddigi politikáját, mondatait és saját embereit.”

Tanulj, digó!

Tanulj, digó!

Fotó: MTI

Az idézet abból a közleményből való, amit nemrégiben juttattak el az MTI sajtószolgálathoz. De ki lehet a közlő? Ki aggódhat ekkora elánnal a Jobbikért, annak múltjáért, céljaiért, cselekedeteiért? Talán a Betyársereg? Ó, dehogy! A 64 Vármegye Lordjai? Jaj, ne! Netán a Legmagyarabb Gárda? Még csak nem is langyos!

A közleményt a Jobbik legnagyobb ellenfele, a Fidesz adta ki, és tényleg csak ámulni tudunk azon a következetességen és gerincességen, ami mellett ezek szerint Orbán Viktor pártja mindhalálig kitart. Mintha a Fidesz valóban olyan párt lenne, amely elnökének hatalomvágya miatt még soha nem tagadta volna meg addigi politikáját, mondatait és saját embereit.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?