Szintet lépett a Fidesz: Soros György most már egyenesen a magyar családok zsebéből húzza ki a pénzt

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 14., 15:00
kommentek
7
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ebből utaztatja majd a migránsokat, de szerencsére van, aki megvéd minket.

Ha Soros Györgyről és a migránsokról van szó, akkor a Fidesz szinte minden nap elő tud húzni valamit a hülyeségkalapból. Csütörtökön Kósa Lajoson volt a sor, aki frakcióvezetőből hamarosan tárca nélküli miniszter lesz. A politikus Velencén, a kihelyezett frakcióülés sajtótájékoztatóján elmondta, hogy azért indítanak nemzeti konzultációt a „Soros-terv” kapcsán, mert Soros György. És egyébként is Soros, mert miért ne.

Az állandó sorosozás közben azonban Kósa elejtett egy mondatot, amely az eddigiekhez képest is hatalmas baromság, ugyanis az Index.hu tudósítása szerint Debrecen volt polgármestere kiemelte:

a Soros-terv a magyar családokat sújtaná, mivel nekik kellene kifizetniük a migránsok ellátásához szükséges összeget, holott csak nemrég sikerült a kormány segítségével kiverekedniük a devizahitel csapdájából.

Kinek a pénzéből

Kinek a pénzéből

Fotó: MTI

Már arról is lehetne vitatkozni, hogy a devizahiteles csapdából mennyire vezette ki a Fidesz az embereket, de hogy ki is veszi ki a zsebünkből a pénzt, az egészen nyilvánvaló. Csak néhány „apró” bizonyíték: a kormány 4,2 milliárd forintot költött az „Állítsuk meg Brüsszelt!”-kampányra, a legutóbbi, „Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!”-felhívással élő plakátmizériára 5,7 milliárd forintot vertek el, míg a bevándorlásról szóló, 2015-ös nemzeti konzultációnak hazudott manipulatív idegtépés egymilliárd forintunkba fájt.

 

Ez az ember lesz az Orbán-kormány új minisztere! – Összeszedtük Kósa Lajos 5 legsokkolóbb alakítását

A kormánypozíciók változnak, de a minőség állandó. Mai hír, hogy Kósa Lajost leváltják a Fidesz-frakció éléről, helyét Gulyás Gergely alelnök veszi át. Mivel a kormánypártban nincs az az idióta vagy korrupt, esetleg korrupt idióta, aki lefelé bukna, tulajdonképpen senkit sem érhetett váratlanul, hogy Kósa Lajos kapott egy tárcát.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 14., 15:00
kommentek
7
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 7 tiszapolgári
  tiszapolgári
  2017. szeptember 15., péntek 18:56
  rworse mester fején találta a szöget,
  Sorostól kaptam én egy csinos összeget.
  De nem átutalással kaptam, hanem csak úgy zsebbe,
  Akinek nem tetszik, bújjon a farzsebembe!

  Ezt az összeget gyémántokba fektettem,
  A gyémántokon aranyakat vettem,
  Az aranyakat kiolajszőkítettem,
  Ebből éldegélek, mint Marci Hevesen.
 2. 6 rworse
  rworse
  2017. szeptember 15., péntek 16:15
  Mindig szimatoltam, hogy tiszapolgári egy sorosbérenchálózatterv. Most kibújt a szag a zsékből - hiába mondják, hogy pénznek nincs szaga, a Sorosénak van.
 3. 5 tiszapolgári
  tiszapolgári
  2017. szeptember 15., péntek 06:56
  jhamori

  Kérdés, hogy mennyire lennének őszinték a válaszai, mert szerintem nem azt mondaná, amit erről az alpári propagandáról gondol, hanem óvatosabban, körültekintőbben fogalmazna. Feltételezem, hogy körül van véve ügyvédekkel és politikai tanácsadókkal, és hallgat is rájuk.
  Én a kilencvenes években több alkalommal is részesültem különféle Soros Alapítvány-ösztöndíjakban, amik nélkül szakmai értelemben nem lehettem volna az, aki lettem, emiatt duplán háborgok a primitív és aljas kampány miatt.
 4. 4 jhamori
  jhamori
  2017. szeptember 15., péntek 04:46
  Nem értem Sorost. Ezek a sárga földig lealázzák, de egy szava sincs nevének pofátlan használatához, személyének támadásához. És most már nemcsak a nevét hasznáják, hanem olyan tetteket tulajdonítanak neki, amik nemcsak hazugak, de alaposan kimerítik a rágalmazás kategóriáját is.

  Persze elképzelem, hogy Soros mindezen mosolyog és nem akar ringbe szállni senki szarháziak ellen. Azt már kevésbé, hogy derűsen elnézi Orbánék gyűlölet-hazugság kommunkációját, annak a magyar társadalomnak megvezetését, amihez mondjuk a születése köti. Már ha köti.

  Érdemes lenne megkérdezni (interjúzni) Sorost, mit gondol ezekről a dolgokról, kifejezetten a mai Magyarországról, a személyét felhasználó gyűlölet-kampányról. Nem lehetne egy ilyen interjút elkészíteni vele?
 5. 3 rworse
  rworse
  2017. szeptember 14., csütörtök 18:57
  A devizahiteles pilótajátékot a Fidesz-kormány tette csapdává 2010-ben, a görögválságozós szövegeivel és a matolcsys árfolyampolitikával.
 6. 2 szegedi789
  szegedi789
  2017. szeptember 14., csütörtök 16:07
  - Az első elméleti hiba ott lett elkövetve, hogy már egy ideje ők szeretik meghatározni, hogy mi a "magyar család", és abba kik tartozhatnak. És, ööö, hát, a félországot (ha nem többet) már ki tetszettek hajítani . . . A devizaadósózás már csak hab a tortán...

  - Nemzeti konzultáció nem népszavazás, értelmezhetetlen még a jelenlegi politikai keretek között is ! Politikai marketinggel összekötött adatbázis építés/ellenőrzés. Se több, se kevesebb.
 7. 1 szegedi789
  szegedi789
  2017. szeptember 14., csütörtök 15:57
  1. Ha ezek megint győznek 2/3dal, akkor a maradék országból is elhúz egy jelentősebb tömeg . . . Khm-khm, ez lenne az Orbán-terv ???

  2. Mint ahogy nemrég TGM írta (hvg.hu), "Soros-terv" abban áll, hogy Soros írt egy cikket, amiben nem az van, amit OV állandóan hajtogat.

  3. Hát, úgy sorostervezni, kérem, nem nagy sportteljesítmény!

  4. Kósapubi sorosozik.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt