Tele szájjal fasisztázik a cseh elnöki hivatal: durva felségsértés történt Prágában

  • narancs.hu
  • 2015. szeptember 20.

Villámnarancs

Konkrétan egy hatalmas vörös alsógatyát húztak fel a Hradzsinban az állami lobogó helyére polgárjogi aktivisták, jelképezendő, hogy Zeman elnök beleomlott a kínaiak hátsó traktusába.

A polgárjogi ügyekben szerfelett aktív cseh performanszcsoport, a Ztohoven rendesen kiverte a biztosítékot Milos Zeman államfőnél a vár tetejére felhúzott gigantikus vörös gatyóval. Bűnügyi filmekbe illően akrobatikus akciójukat egy pompás videó is megörökíti, így már az egész világ csodálhatja, hogy mit tartanak Milos Zeman felől az aktivisták.

false

 

Természetesen az idült elnök válasza sem késett sokat, feltette menten a fasisztalemezt. Szóvivője útján annyit közölt, hogy a szent zászlót csak a II. világháborúban merték abuzálni, aki tehát hozzányúl, nettó fasiszta.

Az elnök gunyorosan prágai kávéháznak nevezett ellenzéke viszont Putyin és a kínaiak nagy vörös hátsóját emlegetik, tegyük gyorsan hozzá:nem is indokolatlanul, hiszen Zeman adott esetben még a cseh kormány akaratával is szembemenve biztosította e két derék tényezőt olthatatlan tiszteletéről.

Tehát egy nagy klottos a prágai váron. Tiszta szívás, hogy Zemannak nincs egy békemenete. Megnéznénk, ahogy Széles Gábor vagy ifjabb Izé kúszik fel a vár tetejére, leszedni a veres gatyeszt.

Figyelmébe ajánljuk