Új fiatal sztárpolitikus emelkedik ki a Fideszből, s máris megtalálta a menekültválság okát

  • narancs.hu
  • 2015. október 11.

Villámnarancs

A nevét se hallgassuk el az ifjú titánnak, mert bár országgyűlési képviselő, eddig nem sokat hallottunk Hollik Istvánról. Az új idők embere most viszont bemondta a tutit.

Új idők új szava, az ifjú Hollik már nem Gyurcsány Ferenc határokon túlnyúló aknamunkájában látja a menekültválság igazi okát. Ám ettől még sajnálatos módon a vasárnap teljesen váratlanul sajtótájékoztatót tartó titán nem találta fel a spanyolviaszt, inkább feltett egy régi lemezt, mondván, a veterán rajongók majd a slágerlista élére repítik.

A nagyszerű fidesz.hu így számol be a felkavaró eseményről: „Soros György mindent megtesz a korlátlan illegális bevándorlásért, pénzzel támogatja a szervezett migrációt Európába – mondta a kormánypárti képviselő vasárnapi sajtótájékoztatóján hangsúlyozva: a magyar származású amerikai üzletember olyan szervezeteket és akciókat pénzel, amelyek az illegális bevándorlást támogatják.”

Hollik István

Hollik István

Fotó: Facebook

Persze, persze, régi lemez, mondtuk mi is, még azt is beismerjük, hogy nem sokkal jobb a Gyurcsány-korongnál, inkább annak a B oldala, csakhogy Hollik nem viccel, bizonyít is: „Felhívta a figyelmet arra is, hogy fény derült egy olyan zsebkönyvre is, amely hasznos információkat tartalmaznak az illegális bevándorlók számára. Ilyen tanács például, hogyha Magyarországon adnak ujjlenyomatot, akkor később visszatoloncolhatják őket hazánkba, tehát arra buzdítja a migránsokat, hogy ne működjenek együtt a hatóságokkal. Továbbá azt is megtudhatják a kisokosból, hogy szociális segélyt kaphatnak, amiből ügyvédet fogadhatnak, ha nem akarják a kiutasítást elfogadni.”

Mit gondolnak, ki írta ezt titkos zsebkönyvet? Igen, kitalálták, az ördög maga, a saját patájával. S most jön a java, az országot így nemcsak a menekültektől kell megvédeni, hanem a főellenségtől, Sorostól is.

Tehát minden ellenkező híreszteléssel szemben a Fideszben igenis nyitott a pálya a fiatal tehetségek előtt, s nem is kell hozzá Orbán rokonának lenni (bár ennek még nem néztünk utána). Tény, hogy nem könnyű a felemelkedés, hisz láthatóan nem elég ötlettelen idiótának lenni hozzá, hanem a Jobbik közönségének ismert nótát is kell játszani… Szerintünk ez elég sokaknak menni fog.

Figyelmébe ajánljuk