Ünnepi kenyér a multitól – A Jobbik röhejes öngólja

  • narancs.hu
  • 2014. augusztus 21.

Villámnarancs

Tegnap Miskolcon a Jobbiknak is kapóra jött a kenyérünnep. A helyi országzászló tövében tartott  szónoklatot Jakab Péter, aki a párt polgármesterjelöltje. Az Északhírnök portál tudósítása szerint „Jakab Péter beszédében intelligensen cigányozott (ahogy egy tanáremberhez illik), kikelt a multik ellen, és közölte, hogy a kisvállalkozásokat fogják helyzetbe hozni a rablókkal szemben”. Szóval a szokásos műsort láthatták az érdeklődök, csakhogy a cikkhez mellékeltek egy fotót is a nemzetiszín szalaggal átkötött ünnepi kenyérről is, ami – valószínűleg az eső miatt – nejlonzacskóba csomagolva várta, hogy a megszegjék. Ennek ellenére a képen jól kivehető a címke, amiből kiderül, a kenyeret egy multinál vásárolták.

false

 

Fotó: Északhírnök

Elintézhetnénk annyival, hogy nincs mese, ezek ennyire hülyék, amatőrök stb. Arra sem képesek, hogy aug. 20-ra egy „igazi magyar” kenyeret beszerezzenek, vagy legalább leszedhették volna azt a címkét, mindjárt nem égtek volna ekkorát.

Elintézhetnénk, ha valami törpepárt helyi hülyéje bohóckodna, de Jakab Péter, ha nem is lesz  miskolci polgármester, pártja révén ősztől a városi közgyűlésben tarthat hasonló tartalmú szónoklatokat. És lesz, aki komolyan veszi. Vegyük mi is komolyan!

A Jobbik természetesen nem kommentálta az esetet. Lapítanak, mint mindig, ha rajtakapják őket valami marhaságon, különben is, ki emlékszik holnap erre az egészre? Azt meg valószínűleg fel sem fogják, hogy ezzel a pitiáner gesztussal kizárólag saját mocskuknak adtak egy pofont.

Figyelmébe ajánljuk