Üzent a Fidesz: az embereknek egyre több pénzük van, csak szeretnek panaszkodni

  • narancs.hu
  • 2015. november 21.

Villámnarancs

Ha nincsen mégsem, vagy így sem elég, akkor valamit nagyon elcseszhettek, tehát magukra vessenek. De semmi para, jövőre dőzsölhet már mindenki.

A Fidesz-frakció tegnapi közleményével ismét szintet ugrott. Immár nemcsak arról írnak, hogy a magyar reformok működnek, úgy tűnik, a zsebünkbe is belelátnak, és velünk együtt örülnek. Ezt írják: „Több pénz marad a munkavállalóknál és az időseknél is. Tovább nőttek a bérek és jövőre tovább nő a nyugdíj is. A reálbérek tartós növekedése jelzi, hogy a munkavállalók egyre inkább érzik a gazdasági növekedésnek, a közszféra béremelési programjainak, az adócsökkentéseknek és a tartósan alacsony inflációnak a pozitív hatását. 2016-ban még több pénz marad a munkavállalóknál.”

Ugye, Ön is egyre inkább érzi a gazdaság pozitív hatásait, és egyre több pénz lapul tárcájában, bankszámláján? Ha nem, akkor jobb, ha magába száll és felhagy a felelőtlen költekezéssel.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?