Vajon mi a fenére számítanak: Pukli és Gémesi is pártot alapítottak

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. márc. 16., 07:03
kommentek
14
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Micsoda ütemérzék!

Itt a tavasz, ez nyilvánvaló, hisz pártok bújnak elől ebből a jó zsíros magyar anyaföldből. Kezdjük az Új Kezdettel, mert tőlük láthatóan nem idegen a humor. No, nem fullba nyomják a kretént, mint kétfarkú kollégáik, az ő fegyverük inkább jól láthatóan az önirónia. Gémesi György esetében Új Kezdetről beszélni, hát, izé… bár az is lehet, hogy csupán a kezdeti lelkesedés számlájára írható elírásról van szó, s a párt neve helyesen Újabb Kezdet vagy a Legújabb Kezdet.

false

 

Nem ma kezdte persze Pukli István sem, aki tavaly a kezdeti sikerek után, a lanyhuló lelkesedés időszakában lépett le – nem túl elegáns adok-kapok kíséretében – a Tanítanék mozgalomból. Nem egyeztek az elképzeléseik. Pukli egyelőre Kálmán Olgának jelentette be a Hír Tv-ben nemes szándékát, így egyelőre a nevét sem tudjuk (a továbbiakban: Pukli Párt), s a reménybeli tagtársakról sincsenek információink.

Gémesi Gödöllő polgármestereként március 15-i ünnepi beszédében osztotta meg a jó hírt a tisztelt egybegyűltekkel, majd elhelyezte nyilván a megemlékezés virágait. Aztán este ő is kiöntötte a szívét Kálmán Olgának. Nos, az ő pártjáról legalább annyit tudunk már, hogy egy Facebook-csoportból alakult. Követeléseik is vannak: 12. Kinek nincsenek?

És egyáltalán, mire számítanak ezek az emberek? A tegnapok e két mérsékelt hatósugarú hőse vajon kit lesz képes megszólítani? Csupán önértékelési zavarokról lenne szó? Vagy mire megy ki ez a játék? Kinek jó ez?

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. márc. 16., 07:03
kommentek
14
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4 alfréd
  alfréd
  2017. március 16., csütörtök 13:03
  Lehet persze ezt a két levitézlett alakot kárhoztatni, de azt azért senki ne akarja Magyarországon, hogy csak a Fidesz és az MSZP közül válaszhassunk. Amúgy a két nagy bűnszövetkezet sokkal kompromittáltabb, mint ez a két próbálkozó szerencsétlen.
 2. 3 Valakicske
  Valakicske
  2017. március 16., csütörtök 12:23
  Gémesiék már előbbre vannak - tegnap azt állította, megvan az országos lefedettség -, és róla még el is hiszem, hogy van benne jószándék, nem a pénzre hajt.
  Puklinak MÁR azt sem hiszem el, amit kérdez (és rajtam kívül sokan vannak még így, a mások hátán történő felkapaszkodása óta!)....
 3. 2 Világos
  Világos
  2017. március 16., csütörtök 10:37
  Ezek még most tanulják a pártalapitást. Kérnék ki azok véleményét akik már ezen
  olyannyira tapasztaltak, hogy a megszünésen is túl vannak.
  Nem rengeti meg a magyarokat, ha minden polgárnak lesz egy pártja egyszer
  saját magára szavazhat. Ez nagyon nagy siker.
 4. 1 rworse
  rworse
  2017. március 16., csütörtök 09:12
  Van vagy 100 párt Magyarországon, kettővel több vagy kevesebb, most már oly mindegy. Igaz, százból kilencven csak kamupárt.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk