A TV2 műsorvezetőjéből lesz a Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója

  • narancs.hu
  • 2021. április 2.

Belpol

Istenes László a reggeli műsort vezeti.

Nagy az átjárás a TV2 és a Puskás Akadémia kommunikációs igazgatói széke közt, ugyanis 2019-ben a Mokka című műsorba épp Orbán kedvec fociakadémiájának korábbi kommunikációs vezetője, Takács Bence igazolt le Istenes László mellé műsorvezetőnek.

Most a metódus épp fordítva történik, Istenes László ugyanis Instagram-oldalán jelentette be, hogy kinevezték a Puskás Akadémia kommunikációs igazgatójának - írja a Média1. Az idézett bejegyzés szerint az új feladatköre jól megfér majd a reggeli műsor vezetésével.

"Óriási szakmai megtiszteltetés és öröm ért. Felkérést kaptam egy olyan feladatra, amely ötvöz két, számomra nagyon fontos, általam nagyon szeretett területet. Kettő olyat, amelyekben talán a legjártasabb és legtapasztaltabb vagyok. Ezen területek egyike a sport, azon belül is a labdarúgás, a másik pedig a kommunikáció. A labdarúgással gyerekkorom óta versenyszerűen, a kommunikációval több, mint három évtizede foglalkozom. A kettő elegye pedig bízom benne, hogy igazi hazai pálya lesz számomra, ami egyúttal azt is jelenti, hogy nagy örömmel és tisztelettel fogadtam el a PUSKÁS AKADÉMIA felkérését a vezetői feladatra.  Az Egyesület akadémiai rendszere és képzése pedig további örömforrást jelent majd a munkámban, hiszen lehetővé teszi, hogy közvetlen napi kapcsolatom legyen fiatal, tehetséges, élvonalbeli sportolókkal is.  Az új feladatkör és a jelenlegi munkám (TV2 Mokka), szakmailag és időbeosztás tekintetében is remekül illeszkednek egymáshoz” - írja Istenes László.

Kinevezését már a Puskás Akadémia is közölte weboldalán. A műsorvezető egyébként korábban dolgozott az egykori TV3-nál, az MTV-nél (többször is), az InfoRádiónál, az RTL Klubnál (többször), a Klubrádiónál és többször a TV2-nél.

Figyelmébe ajánljuk