Annyian mondták le a részvételt, hogy végül egyáltalán nem lesznek pártok a Közös Ország Mozgalom október 23-i tüntetésén

  • narancs.hu
  • 2017. október 13.

Belpol

Gulyás Márton volt már jobb hangulatban is.

„Végül pártok nélkül kényszerülünk demonstrálni október 23-án. Voltam már jobb hangulatban – leszek is még. Ettől még megyünk tovább, gondoljon bárki bármit, illetve legyen bárki bármilyen cinikus is. Az együttműködést összehoztuk már egyszer a választási rendszer kapcsán, össze fogjuk azt hozni még a későbbiekben is, mert ennek az országnak közössé kell válnia” – jelentette be Tumblr-oldalán Gulyás Márton, a Közös Ország Mozgalom alapítója.

Az eredetileg nyolcpártira tervezett demonstrációt először az LMP mondta le, majd erre hivatkozva a Momentum is a távolmaradás mellett döntött. Ma az újra egymásra találó Együtt és a PM jelentette be, hogy „máshogy ünnepelnek.”

Nemet mondott az LMP és a Momentum, így mégsem lesz közös ellenzéki tüntetés október 23-án

Különutas politika. De van-e értelme? A Közös Ország Mozgalom szóvivője a ma reggel megjelent cikkünkben, Gulyás Márton pedig tegnap a Hír Tv Egyenesen Kálmán Olgával című műsorában beszélt arról, hogy október 23-ára óriás tüntetést szerveznek, melyre sok-sok civil szervezetet és az összes (demokratikus) ellenzéki pártot várják.

Így az MSZP, a DK, a Liberálisok (Fodor Gábor) és a MoMa (Bokros Lajos) maradtak volna, de úgy látszik, így már ők sem kellenek a civileknek.

Figyelmébe ajánljuk