Az Index mögött álló cég egyik új tulajdonosa lelkes híve Orbánnak

  • narancs.hu
  • 2018. szeptember 18.

Belpol

Nem túl biztató.

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, a Spéder Zoltán megvált a két CEMP-cégtől (Cemp-x Online Zrt. és a CEMP SH Kft.) és az egész csomagot eladta Ziegler Gábor és Oltyán József magánszemélyeknek. Oltyán jelenleg  a KDNP Bács-Kiskun megyei szervezetének elnökségi tagja, bizottsági elnöke, emellett lelkes kommentelő, és cikkeket is ír, például az általa szerkesztett Bácsmegye.hu portálra – mutatott rá a 444.hu

Nagy kavarás az Index körül: Spéder megvált médiaérdekeltségeitől

Ziegler Gábor kereskedelmi vezető és Oltyán József vállalkozó tulajdonába került a Cemp-X, amely az Indexet birtokló céget is visszavásárolta. Megtörtént a múlt héten előre jelzett tulajdonosváltás a Cemp-X kiadóholding és az Index mögött is, Spéder Zoltán, Bodolai László és a Cemp-x Online Zrt.

„Végtére is megnyugtató eredménnyel zárult a 2018-as parlamenti képviselői választás. A Dél-Alföld 14 választási körzetéből 13-ban a Fidesz jelöltjét választotta meg a szavazók többsége. Így holnaptól várhatóan visszatér a nyugalom az országba, stabil marad a forint, a kormánynak biztos a többsége, talán még 2/3-os többsége is lesz, így semmi sem akadályozza meg, hogy az ország érdekében dolgozzon tovább. Ja, és Magyarország így nem lesz egy migránsország sem!!!” – írja Oltyán a választási eredményekről a fent említett oldalon.

A KDNP-s politikusnak egyébként az ellenzéki sajtóról is megvan a véleménye, a HVG-ről például ez:

„A HVG már nem Heti VilágGazdaság, hanem egy értelmetlen balos huhogóműhely. Annyira buták a médiához, hogy azt sem veszik észre, hogy az üzleti modell amiben működnek, kb 10 éve kiment a divatból. Kínos ez az ostobaság egy elvileg gazdasági lapnál. Kukába vele!"

Mindez nem túl biztató az Indexre nézve.

 

Figyelmébe ajánljuk