Az LMP Vágó Gábort, a Momentum Szarvas Koppány Bendegúzt indítja Kecskeméten, de nem egymás ellen

  • narancs.hu
  • 2018. január 29.

Belpol

Ex-LMP-s és volt DK-s a kecskeméti körzetekben.

Megint visszatér a politikába Vágó Gábor, aki egykori pártja, az LMP színeiben indul Kecskemét 1. sz. választókörzetében – ezt ő maga jelentette be az azonnali.hu videójában. Arra a kérdésre, hogy visszatér-e a pártba, egyelőre kitérő választ adott, de támogatásáról biztosítja az LMP-t.

Vágó Gábor az LMP egyik alapítója, 2010 és 2014 között pedig a párt országgyűlési képviselője volt.

„Ez egy régi szerelem, amely megint fellángolt. Mert az a közösség, amelyhez egykor tartoztam, úgy tűnik, mintha magára talált volna, és ez a lendület rám is rám ragadt. Én is úgy érzem, lehet más” – indokolta döntését Vágó.

Vágó Gábor nagy bejelentése az Azonnalin! | AZONNALI

Visszatér a pártpolitika porondjára Vágó Gábor: egykori pártja, az LMP színeiben indul Kecskeméten, ott, ahol már Petőfi Sándor is veszített. Az Azonnalinak a bejelentés mellett Vágó beszélt még a fideszesek iránt érzett szeretetéről, Karácsony Gergelynek végzett munkájáról és hogy mitől tölti el szorongás Orbán Viktort. Nézz fel az oldalra!

Szintén az azonnali.hu adta hírül közben azt is,hogy mégsem Csontos Gábort, hanem az egykori DK-s Szarvas Koppány Bendegúzt indítja jelöltként Bács-Kiskun megye 2. számú választókörzetében a Momentum.

Szarvas a lap megkeresésére azt állította, hogy számára a jelöltség „nem egoharc”, azaz ha később szükséges, és a Momentum vezetése úgy ítéli meg, akkor visszalép egy másik ellenzéki jelölt javára. A fiatal politikus októberben lépett be a Momentumba, korábban a Gyurcsány Ferenc-féle DK-ban politizált, illetve vezette a párt ifjúsági tagozatát, az IDE-t is.

Figyelmébe ajánljuk