Boldog István szerint nagy jövő előtt áll a Huxit Párt

  • narancs.hu
  • 2022. május 10.

Belpol

Tudják, Volner János nemrégiben átnevezett pártjáról van szó. 

„Megalakult a Huxit Párt. Nem lep meg, azért nem mert jómagam annak idején nem támogattam egy újabb birodalomhoz való csatlakozást. Mégis nagyon szomorúan élem meg, hogy amitől féltem bekövetkezett” – írja a Facebookon Boldog István, a Fidesz korábbi országgyűlési képviselője, aki tavaly decemberben jelentette be, hogy áprilisban nem indul a választáson. Mint ismert, Boldog ellen vesztegetés és más bűncselekmények miatt vádat emeltek

Vasárnap derült ki, hogy a Jobbikből kilépett volt országgyűlési képviselő, Volner János átnevezte pártját – a Volner Pártot – Huxit Párttá, ami Magyarország Európai Unióból való kilépésére utal. Boldog emiatt ragadott klaviatúrát, és mint írja, „az elmúlt években számtalanszor megtapasztalhattuk, hogy nem érdekli az unió vezetését a magyar emberek többségének akarata, sőt politikai alapon megpróbálják a saját abnormális világukat ránk erőltetni”. 

Hozzátette,

„Nagy jövő előtt áll Volner János pártja, mert egyre többen fognak rádöbbeni az Európai Unió valódi arcára és követelni fogják a Huxitot!” 

A teljes bejegyzést itt olvashatja el. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Orbán nagyotmondása a délszláv háborúba való magyar beavatkozás visszautasításáról

Nem létező szerbiai magyar beavatkozás amerikai követelésének visszautasításáról beszélt pénteki állami rádiós szózatában Orbán Viktor. Az 1999-es jugoszláviai légiháború során nem volt tervbe véve szárazföldi művelet, nem volt mit megakadályozni. Orbán hári jánosi „visszaemlékezése” egy bő másfél éve kezdődött önfényezés második része.