Gasztrobloggernek és nemzeti gondolkodónak állt Boldog István

Fekete Lyuk

A gondolat szabad, a gasztronómia maga az élet. Ezzel a mondattal avatta saját magát gasztrobloggerré Boldog István, a levitézlett fideszes országgyűlési képviselő.

 

Miután tavaly decemberben bejelentette, hogy nem indul a 2022-es országgyűlési választáson, új titulust és "foglalatosságot" talált magának Boldog István. Jász-Nagykun-Szolnok megye 4-es számú választókerületének korábbi fideszes képviselője, aki ellen vesztegetés és más bűncselekmények miatt emeltek vádat, Facebook-oldalán tette közzé, hogy mától nemzeti gondolkodó és gasztroblogger.

Így:

 
Forrás: Boldog István Facebook

A fotón látható két könyv egyike annak a Tormay Cécile-nek a műve, aki a Horthy-korszak ünnepelt írója volt. A képre illesztett szöveget egyébként sikerült helyesírási hibával kiírnia Boldognak, hiszen az "és" elé nem kell vessző.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk