Huxit Pártra nevezte át magát a Volner Párt

  • narancs.hu
  • 2022. május 8.

Belpol

Legfontosabb céljuk ezentúl, hogy elérjék Magyarország kilépését az Európai Unióból. Szerintük ugyanis az EU-ból kilépve Magyarország lehetne az új Svájc.

A Volner Párt a jövőben Huxit Párt néven folytatja tevékenységét - közölte a szervezet, amely egyébként el sem indult a választásokon.

A névváltozásról és annak indokairól részletesen Facebook oldalukon számoltak be. Az itt írtak szerint azért volt szükség új névre, hoyg az a következú, legfontosabb célukat tükrözze, ami nem más, mint annak elérése, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból.

A párt szerint ugyanis "az Európai Unió nyugati országai tévúton járnak. Európa erejét az erős és szuverén nemzetállamok sokasága adja, melyek felszámolása nem erőt, hanem hanyatlást eredményez. A nyugati országok megpróbálják ráerőszakolni Magyarországra a saját országaikban látványosan megbukott liberális modellt".

A közlemény szerint arról is meg vannak győződve, hogy 2az Európai Unió összeomlása elkerülhetetlen" , és "már csak az a kérdés, hogy minket is maga alá temet-e, vagy időben kilépünk".

Kifejtik azt is, hogy szerintük egy jövőbeli kilépés esetén Magyarország lehet az új Svájc: "AaHuxit után Magyarország veheti át azt a szerepet, amelyet hosszú időn keresztül az Európai Unión kívül maradt Svájc töltött be a kontinens, sőt, a világ gazdasági életében".

Hozzáteszik, hogy szerintük már milliók állnak a huxit mellett, és ők ezentúl a parlamenten kívül politizálva kampányt indítanak azért, hogy még többen melléjük álljanak. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk