Szél Bernadett is bejelentkezett Orbán ellen

  • narancs.hu
  • 2017. szeptember 4.

Belpol

Most komolyan, te kit választanál?

Szél Bernadett az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be, hogy pártja őt jelölte miniszterelnöknek. A politikus igen aktív időszakot tudhat maga mögött, ennek néhány kiemelkedő momentumáról írtunk mi is itt, itt, itt és itt is.

Szél Bernadett durván kiosztotta Orbán Viktort

„Önnek tényleg elgurult a gyógyszere.” Az LMP társelnöke ismét nagyot alakított felszólalásában az Országgyűlés plenáris ülésén. Ezúttal Orbán Viktor beszédére reagálva osztotta a pofonokat: „Arról számoljon be, miniszterelnök úr, hogy mihez kezd az embereknek a problémáival, ne arról, hogy milyen álháborút vívott meg Brüsszel vagy a CEU ellen!

 

Ezt nézzék meg, gyönyörű: Szél Bernadett keményen kiosztja Németh Szilárdot

„Ceaușescui mélységeket képvisel.” Ma megint vitanap volt a parlamentben (csodálatos látványt nyújtottak az üres széksorok), ahol az LMP társelnöke reagált a kormány bejelentésére, miszerint növelni szeretnék a születendő gyerekek számát. Németh Szilárd a hozzá méltó stílusban ezt úgy fogalmazta meg egy múlt heti lakossági fórumon: „Aki teleszüli a világot, azé a világ!”

 

Szél Bernadett: „Nem a civileket kell megbélyegezni, hanem a külföldről finanszírozott politikusokat”

Állítsuk meg Moszkvát! Külföldről finanszírozott politikusoknak, ügynököknek nevezte Szél Bernadett, az LMP társelnöke a Fidesz képviselőit szerdán a civil szervezeteket vegzáló törvény parlamenti vitáját megelőző sajtótájékoztatóján. Az LMP társelnöke szerint nem a független civil szféra jelenti a veszélyt Magyarországra, sokkal inkább azok a politikusok, akik „ügynökként” ülnek a magyar parlamentben.

 

„Önök bezáratnak egy egyetemet, mint a komcsik” – Szél Bernadett nagyszerű beszédben küldte el a francba a kormánypártokat

Ritkán lehet ilyet látni a magyar parlamentben. Sokkal több vigaszunk nem lesz annál, mint hogy legalább valaki a szemükbe mondta. A ma délután elfogadott törvény vitájában az LMP képviselője pontos érveléssel, többek között az orosz egyetembezáratással való kísérteties hasonlósággal, illetve indulatos kirohanásokkal is nekiment az agyzsibbasztó módon érvelő, máskor pedig nyíltan hazudozó Fidesznek és KDNP-nek.

Figyelmébe ajánljuk