Nem csalás, nem ámítás: bocsánatot kért a Fidesz

  • narancs.hu
  • 2015. október 19.

Belpol

Természetesen nem önszántukból tették: a bíróság kötelezte rá a pártot egy kiadós sorosgyörgyözés miatt.

„Bocsánatot kérünk a Helsinki Bizottságtól, amiért a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség szóvivője, dr. Hoppál Péter 2013. augusztus 17-én tartott sajtótájékoztatóján valótlanul állította, hogy a Helsinki Bizottság azért kap támogatást a Soros György személyéhez köthető szervezetektől, hogy cserébe Magyarországot, a Fideszt, illetve a magyar kormányt lejárassa.”

Ekkorát hazudtam, maradhat?

Ekkorát hazudtam, maradhat?

 

Ezzel a szöveggel ma publikálta közleményét a kormánypárt – írja a Helsinki Bizottság. Ezzel eleget tett a Fővárosi Törvényszék jogerős ítéletének, amely még 2015. június 30-án kötelezte erre a Fideszt.

Nem sokkal az ítélet kihirdetése előtt a Fidesz újra támadott: a „nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesítő álcivil” szervezetnek nevezte a Helsinki Bizottságot, akik ezért is pert indítottak.

De aki azt hiszi, a Fidesz ennyiben hagyta a dolgot, az nagyon téved. Pont ma délelőtt írtunk róla, hogy a bankár származású békaemberek Soros György által finanszírozott mesterkedéseit az elmúlt hetekben is többször leleplezték a kormánypártok – régi jó receptet követve ezzel.

Figyelmébe ajánljuk