Politikailag elfogult bíró kerestetik! – Arcpirító hirdetést hozott le Habony Árpád lapja

  • narancs.hu
  • 2017. november 30.

Belpol

Vajon a beérkezett cikkeket se olvassák el, mielőtt lehozzák?

Meghekkelte az Együtt politikusa, Vajda Zoltán Habony Árpád lapját, a Lokált. Ma ugyanis ez az apróhirdetés jelent meg.

false

 

Fotó: Forrás: Facebook

 

„Köszönjük Habony Árpádnak, hogy segített bemutatni, milyen illiberális, putyinista lépéssel próbálja hatalmát bebetonozni az Orbán-rezsim! Vajda Zoltán, az Együtt elnökségi tagja Habony Árpád közpénzből kitömött propagandalapjában, a Lokálban hirdette meg, milyen bírákra akarja lecserélni a Fidesz a jelenlegieket. Az új, lojális bíróknak ezután az lesz a feladata, hogy eltussolja a fideszes lopásokat, választási csalásokat” – írja az Együtt. Vajda az akcióval azt kívánta kifigurázni, hogy próbálja a jelenlegi kormány átalakítani a bírói kart, a saját ízlése szerint.

Az apróhirdetés szövegét egyébként emailen kellett elküldeni, ami arra enged következtetni, hogy ezeket ennél a közpénzzel kitömött lapnál még csak le sem ellenőrzik, át se olvassák. Vagy: átolvassák, de nem észlelik az iróniát!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?