Ron Werber az LMP-hez igazol

  • narancs.hu
  • 2017. szeptember 5.

Belpol

A kampányguru szerint Szél Bernadett „tudja, mit beszél”.

„Szél Bernadett kompetens és megbízható személy. Tudja, mit beszél” – mondta az azonnali.hu-nak ma Ron Werber kampányguru, miután Szél Bernadett, az LMP újdonsült miniszterelnök-jelöltje a 168 Órának adott interjújában megpendítette, szívesen dolgoznának együtt az izraeli kampánytanácsadóval.

„Nagy valószínűséggel a mi kampányunkat fogja majd segíteni. Erről az elnökségünk a napokban dönt. Én nagyon jó szakembernek tartom, akinek a tanácsait hasznos lenne meghallgatnunk” – jelent meg az interjúban. Erre Ungár Péter az azonnali.hu-nak délután már kész tényként nyilatkozta: Werber a párthoz igazol. Ahol nagyon örülnek neki, tudta meg a portál.

Ron Werber volt az, aki 2002-ben még a szocialistákkal dolgozott, és sikeres kampányt menedzselt (Orbánék aztán évekig vele riogatták a híveiket). Idén márciusban ismét felbukkant, amikor a 168 Órának nyilatkozva éppen Botka Lászlót dicsérte.

Visszatért Ron Werber, a Fidesz rettegett legyőzője, s máris mondja a tutit: Orbán fél

Megszólalt a festett ördög. Interjút adott a 168 Órának Ron Werber, a Fideszt 2002-ben Medgyessy Péterrel legyőző kampánycézár. A szakember neve e győzelem után sokáig szitokszónak számított a Fideszben, majdnem olyan sűrűn emlegették anno, mint most Sorost – egészen addig, míg lapunk ki nem derítette, hogy nekik is megvan a maguk Werbere.

 

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?