Szabó Tímea kiakadt: „Hegedűs Zsuzsa egyen tejbegrízt!”

  • narancs.hu
  • 2015. november 13.

Belpol

A politikus bejegyzése ritka indulatosra sikerült. Nem is csoda: Hegedűs Zsuzsa szavaira és tetteire nehéz higgadtan reagálni.

A Párbeszéd Magyarországért társelnöke ezt írta hivatalos oldalán:

false

 

Fotó: MTI

Hegedűs Zsuzsa egyen zsíros kenyeret és tejbegrízt egy hónapig!
Orbán Viktor havi egy millióért „tanácsot adó” SZAKÉRTŐJE nem áll meg félúton, tör előre rendületlenül. Nem elég, hogy egy interjúban elmondta, hogy Orbánék felszámolták a gyerekéhezést és nyomort, a nem létező éhező gyerekek szenvedéséért pedig kizárólag a szülők a felelősek, tegnap az RTL Híradóban odáig ment, hogy „olyan, hogy a legnyomorultabb családban, ahol nincs alkohol, drog vagy ilyesmi probléma, ott a gyerek ne kapjon este legalább kétszer egy zsíros kenyeret vagy tejbegrízt, vagy valamit enni, olyan nincs.” Majd hozzátette: a rászorulók, ha „kell, akkor lopnak”.
Kedves Hegedűs Zsuzsa! Én asszem most vesztettem el a türelmemet önökkel szemben gyermekéhezés kapcsán. Ön és mindenki, aki az Audijából osztja az észt húzzon el a közéletből! Tényleg menjünk abba bele, hogy egy csecsemő egyen zsíros kenyeret? Meg, hogy találkozott-e már mondjuk közmunkással? Pláne olyannal, aki csak két hónapig dolgozott, mert utána már nem kap a polgármestertől munkát? Tudja, hogy utána havi 22 800 forintból kell megoldania a gyerekei étkeztetését, meg egyáltalán az életben maradást? Tényleg úgy gondolja, hogy ön méltó arra, hogy havi 1 millió forint közpénzért ilyeneket mondjon? Szerintem gyorsan mondjon le, utána meg álljon ki velem egy nyílt vitára gyermekéhezésről és nyomorról! Addig meg egyen zsíros kenyeret és tejbegrízt!

A magyarnarancs.hu Kis-Magyarország rovata korábban cikksorozatban foglalkozott Hegedűs Zsuzsa viselt dolgaival:

Elpusztultak Hegedűs Zsuzsa csibéi, amiket a borsodi szegényeknek osztott

Átvilágítottuk Hegedűs Zsuzsa gyermekalapítványát, és padlót fogtunk a zűrzavartól

Évekkel ezelőtt szóltak Hegedűs Zsuzsának, hogy kaotikus az alapítványa, mégsem történt semmi

„Hegedűs Zsuzsa el van magától telve” – Durván kiosztották Orbán tanácsadóját egy borsodi faluban

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.