Tarlós nem rúgja ki a BKK vezérigazgatóját

  • narancs.hu
  • 2017. július 27.

Belpol

Tarlós István főpolgármester sem húzhatta tovább, kénytelen volt ő is megszólalni a BKK-botrány –  az online jegyértékesítési rendszer kudarca és a hibát feltáró fiatalember feljelentése – ügyében.

Mi tagadás, nem siette el a dolgot.

Tarlós István nem hagyja magát

Tarlós István nem hagyja magát

Fotó: MTI

A 24.hu tudósítása tele van ízesebbnél ízesebb tarlósi fordulatokkal, de a legszebb mégis csak az, amikor Tarlós István arról beszél, hogy esze ágában sincs meneszteni a BKK vezérigazgatóját, Dabóczi Kálmánt, mert – és akkor következzenek itt a főpolgármester úr saját szavai:

„Nem fogom bizonyos körök nyomásának hatására meneszteni őt, az a gyengeség jele lenne részemről.”

Ötletünk sincs, kik lehetnek ezek a bizonyos nyomós körök, még szerencse, hogy a főpolgármester Garancsi István Duna-partra tervezett toronyháza kapcsán (amely az UNESCO szerint is alaposan belerondítana a panorámába) már nem körözött, csak liberálisozott egy jót.

„Mindig lehet találni egy külföldi szervezetet, aki tiltakozik” – mondta Tarlós, s hozzátette, hogy őt ebben az ügyben nem keresték meg. A főpolgármester megszívlelendő turisztikai információkkal is szolgált a kritikákra reagálva: „A liberálisok Mekkájában, New Yorkban annyi felhőkarcolót látni, mint sehol máshol.”

Figyelmébe ajánljuk