Több mint 50 emberrel végzett a Las Vegas-i mészáros

  • MTI/narancs.hu
  • 2017. október 2.

Bűn

Ez a legtöbb áldozatot követelő fegyveres ámokfutás az USA történetében.

Amerikai idő szerint vasárnap éjjel egy férfi kezdett el lövöldözni egy Las Vegas-i szállodából a közelben tartózkodó, a helyi zenei fesztiválon bulizókra. A résztevők menekülni kezdtek, pánikhangulat alakult ki a helyszínen. A rendőrség ezután lezárta a szálloda környékét, majd lelőtte a hotel 32. emeletén tartózkodó 64 éves támadót. A hatóságok közlése szerint a férfi egyedül követte el tettét, de köröznek egy nőt, aki a támadóval együtt utazott.

Special Report: Shooting on Las Vegas Strip

SUBSCRIBE to ABC NEWS: https://www.youtube.com/ABCNews/ Watch More on http://abcnews.go.com/ LIKE ABC News on FACEBOOK https://www.facebook.com/abcnews FOLLOW ABC News on TWITTER: https://twitter.com/abc GOOD MORNING AMERICA'S HOMEPAGE: https://gma.yahoo.com/

Nevada állam rendőrfőnöke később azt közölte, legalább 50 halálos áldozata van a Las Vegas-i támadásnak, és minimum 200-an megsebesültek – így ez lett a legtöbb halálos áldozatot követelő fegyveres támadás az USA-ban. A seriff arról is beszélt, hogy a megölt támadót Stephen Paddocknak hívják, és már azt is tudják, hol tartózkodik az a nő, akit köröznek.

Figyelmébe ajánljuk