A kormány szervilis házi elemzője megüzente a magyaroknak, hogy a „migránskérdés” mindenkinek fontos téma

  • narancs.hu
  • 2017. szeptember 15.

Fekete Lyuk

Ön még nem tudta? Mráz Ágoston Sámuel mindenkit felvilágosít.

A köztévében kérdezték a kormány álláspontját valami oknál fogva kutatásokkal mindig alátámasztó Nézőpont Intézet vezérigazgatóját, Mráz Ágoston Sámuelt, aki elmondta, hogy szerinte a „migránskérdés” olyan téma, amely pártállástól, korcsoporttól függetlenül fontosnak számít az országban, ezért is indokolt az újabb nemzeti konzultáció.

Elemez az elemző

Elemez az elemző

Fotó: YouTube/Tv2 Magyarország

Azt is mondta, hogy a Fidesz tábora nagyjából kétmillió-két és fél millió szavazó, de a tavalyi népszavazáson körülbelül 3,3 millió ember támogatta a kormány álláspontját, és a tavaszi nemzeti konzultáció is az eddigi legsikeresebb volt. Bár utóbbiról azóta sem tudni, mennyibe is fájt, mivel az előbbi számon kívül semmit nem közölt róla a kormány.

A hiteles, anno még a doktoriját is másoló Schmitt Pált is mentegető elemzőnek természetesen az ellenzékről is megvan a véleménye: szerinte az ellenzék egyelőre nem találta meg „sem a szervezeti formát, sem a megfelelő vezetőt, sem a megfelelő mondanivalót”, ezért is jelenthető ki, hogy nyáron nem változott a politikai verseny állása, „a nyarat megnyerte a Fidesz, mert továbbra is utcahosszal vezet”.

(via MédiaKlikk)

Figyelmébe ajánljuk