Hivatalos: Halász János legyőzte a heti hülyeségversenyben Németh Szilárdot

  • narancs.hu
  • 2017. szeptember 15.

Fekete Lyuk

Nehéz küzdelem volt, de tisztán nyert.

Aki aggódott volna, hogy esetleg mégsem lesz újabb nemzeti konzultáció, azt Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője (aki egy ideig még kulturális államtitkár is volt!), a frakcióvezetőségtől elköszönő Kósa Lajos állandó társa megnyugtatta, hogy lesz. Sőt, Halász azt mondta a Kossuth rádió 180 perc című műsorában, hogy napokon belül kidolgozzák a „Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáció menetrendjét, jelentsen ez bármit is.

Szerinte a múlt héten az Európai Bíróság döntött a kvótaperben, ezután Brüsszel gyorsuló tempóban kezd hozzá a „Soros-terv” végrehajtásához: felgyorsítanák a betelepítést, állandó mechanizmust hoznának létre, minden évben újabb bevándorlókat hoznának be Európába, akiket kötelező jelleggel osztanának szét a tagállamok között.

false

És így tovább: Brüsszel végre akarja hajtani a tervet, a kormány küzd, mert ezt nem lehet végrehajtani, ezért jön a nemzeti konzultáció, amelynek hamarosan kidolgozzák a menetrendjét. Reméljük, ezen alkalommal már figyelnek arra, hogy ne fordulhasson elő, ami idén tavasszal, vagyis hogy ezek a papírlapok későn érnek ki az ország egyes részeibe. Hogy a legutóbbi nemzeti konzultáció pontosan mennyibe is került az adófizetőknek, azt egyébként továbbra sem lehet tudni, mert a Miniszterelnöki Kabinet 25 ezret kért legutóbb a nyilvános adatokért.

Halász szerint a kvótaperben született döntés után a kormány tovább küzd azért, hogy továbbra se lehessen a magyarok feje felett dönteni arról, ki jöjjön be az országba. Ehhez járulhat hozzá a nemzeti konzultáció, mert szerinte ebben a harcban szükség lesz a magyar emberek támogatására. Biztosan valahogy úgy, ahogy a kvótanépszavazás idején is szükség volt rá, bár azóta sem derült ki, annak a népszavazásnak mi is volt az értelme.

Figyelmébe ajánljuk