Az abortusz miatt fogy a magyar, akár 20 millióan is lehetnénk – Kimeríthetetlen az új miniszter hülyeségtára

  • narancs.hu
  • 2018. április 30.

Fekete Lyuk

A bedrogozott kiscsajok meg azt sem tudják, ki a gyerek apja.

Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának leendő vezetőjéről számos oldal cikkezett a napokban, miután kiderült, hogy feljebb léphet a ranglétrán az Országos Onkológiai Intézet jelenlegi főigazgatója. Elsősorban korábbi kijelentései hozták lázba az olvasókat; nem is csoda, hiszen Káslernek meglehetősen egyedi gondolatai vannak a világról. Szíve joga azt gondolni, amit akar, de az már eléggé hátborzongató, ha egy ilyen pozíció várományosa olyanokat mond, hogy a halálos betegségek többségét el tudjuk kerülni, ha betartjuk a tízparancsolatot, vagy hogy a műhiba tulajdonképpen egy relatív dolog.

Az új emberminiszter szerint a neveletlen gyerekeket meg kell nevelni, a hit- és erkölcstan nagyon jó, a műhiba pedig relatív dolog

Sikerült megtalálni Balog Zoltán méltó utódját. Tegnap hivatalossá vált az új Orbán-kormány összetétele, és a miniszterekkel kapcsolatos pletykák jelentős része be is igazolódott. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) élére például valóban Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója került, akinek korábbi kijelentései a napokban bejárták az internetet.

A Mérce most előszedett egy újabb adagot Kásler Miklós agymenéseiből. Ezek közül a legmegdöbbentőbb, amikor a főigazgató arról beszél, ha nem lenne abortusztörvény, akkor szerinte jelen pillanatban 20 millió ember élhetne Magyarországon. Íme:

Ha nincs abortusztörvény, akkor körülbelül 20 millió magyar élhetne jelen pillanatban

 

Hogy ezt a számítást milyen földöntúli képlettel számolta ki Kásler, rejtély, hiszen a Mérce által kibányászott adatok szerint tavaly 28 500 abortuszt végeztek el Magyarországon, miközben közel 59 ezerrel fogyott a népesség – ha minden abortusz helyett megszületett volna a gyerek, akkor sem állt volna meg a népességfogyás.

És itt egy másik gondolatkísérlet: olyan megszületett gyerekek is vannak, akik Kásler szerint így fogannak meg:

Nem tudják a tinédzser lányok, hogy ki a gyerek apja, mert a diszkóban kábítószer hatása alatt nem tudják kontrollálni, hogy mit cselekszenek

 

 

A megkerülhetetlen – Portré Kásler Miklósról, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatójáról

Sebész, onkológus, 24 éve az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Nevéhez köthető a rákgyógyítás centralizálása, módszertanok kidolgozása, de a szakma jelenlegi rossz helyzetéért is sokan tartják felelősnek.

Figyelmébe ajánljuk