Bayer Zsolt szerint Ferenc pápa egy argentin libsi, egy marha, egy migráns hátterű ember

  • narancs.hu
  • 2017. július 16.

Fekete Lyuk

A papság mélyen kussol.

A Magyar Érdemrend lovaskeresztjével kitüntetett Bayer Zsolt mondott olyanokat a miskolci televízió Helyzetkép című műsorában, amik tőle teljesen megszokottak, ám tökéletesen megmutatják, ki is az a Bayer Zsolt. A 24.hu szúrta ki a pártlap munkatársának megszólalását a műsorban, ahol olyanokat mondott, hogy szerinte nem véletlenül egy olyan, nem európai ember lett a pápa, aki „migráns hátterű”.

false

 

Fotó: YouTube/Helyzetkép

Mondogatott olyanokat is, hogy szerinte immár az egyházfő nem szent és sérthetetlen, mert politikai kérdésekben is megnyilvánul, és beállt azon uniós vezetők sorába, akik szembemennek az emberek akaratával. „Beszélhet a pápa ilyeneket, ismételgetheti kretén brüsszeli politikusok kretén mondatait ugyanolyan kretén módon, ettől ő még a pápa marad, ettől ő még Vatikán állam feje marad (…), de ettől még egy hülye, ostoba politikai vélemény, és ekképpen is kell hozzá viszonyulni” – mondta Bayer, majd nem sokkal később „argentin libsi”-nek és „derék liberális, genderben hívő marhá”-nak nevezte Ferenc pápát.

A 24.hu megkérdezett több katolikus egyházi hivatali képviselőt is, terveznek-e lépéseket Bayer Zsolt kijelentései miatt, ám kiderült, az egyház vezetése nem készül ilyenekre.

Ha valakit az ilyesmi érdekel, ezen a videón megnézheti, ahogy a második perctől beszél Ferenc pápáról Orbán Viktor jó barátja, de mi inkább két nappal ezelőtti cikkünket ajánljuk, amelyben az egyházfő 5 legjobb megszólalását gyűjtöttük össze:

Öt idézet, ami bizonyítja, mennyire menő Ferenc pápa

Van apró betűs rész is!

Figyelmébe ajánljuk