Épített az állam 15,2 milliárd forintért egy stadiont, ahová csak a Fidesz kegyeltjei mehettek be

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 19., 16:30
kommentek
3
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Nyilvánosság, elvtársak!

Kisebb csúszással ugyan, de elkészült a haldokló magyar foci egyik legújabb „szentélye”, a szombathelyi stadion. A hivatalos átadó novemberben lesz, de a sajtóbejárás már szerdán megvolt.

Apró bökkenő, hogy a sajtóbejárásra csak a sajtót nem hívták meg, pontosabban csak a Mészáros Lőrinchez köthető Vas Népe, a Mészáros Lőrinchez köthető Nemzeti Sport és a Fideszhez köthető Magyar Távirati Iroda munkatársai mehettek be. Ők biztosan sokkal jobban tudnak tudósítani – gondolhatnánk, de persze nem erről van szó.

Ugye milyen szép? Kéne még vagy száz ilyen

Ugye milyen szép? Kéne még vagy száz ilyen

Fotó: MTI

Az egyébként szombathelyi, nem éppen kormánypárti Nyugat.hu írta meg: már hónapokkal ezelőtt jelezték a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.-nek, hogy szóljanak majd nekik is, ha lesz sajtóbejárás. Jött is a válasz, hogy persze, semmi akadálya, ez volt az ígéret szövege: „amennyiben lesz sajtónyilvános esemény, természetesen a sajtó többi munkatársával együtt Önök is – mint ahogy eddig is – meghívásra kerülnek”. Aztán szóltak, de csak a lakájmédiának. Egyébként így járt az RTL Klub helyi tudósítója is.

Tehát az állam ad pénzt a magyar adófizetők forintjaiból Szombathelynek, hogy itt van, építsetek egy stadiont. Majd az elkészül – ha egyáltalán teljesen kész van –, és csakis a csókosok médiamunkásai mehetnek be, csakis ők mutathatják meg, milyen lett az aréna. Nyilván azért, mert ők látják, honnan kell fotózni, hogy minden a legszebb legyen, és ők tudják – vagy már maguktól érzik –, hogy milyen kérdéseket nem szabad feltenni.

Azért azt reméljük, hogy a meccsekhez nem kell majd párttagsági vagy hűségeskü, mert néhány forduló után kevesebben lesznek majd a lelátókon, mint egy átlagos felcsúti bajnokin.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 19., 16:30
kommentek
3
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  Világos
  2017. október 20., péntek 10:59
  Haladás ! Nyugi ! annyi üres hely lesz ezután, akár fekhelyekké alakitható.
  Néhány Ft és teljes lesz a nyugalom.
  A jó foci az már nem garantált. A stadion Debrecen 2, Puskás 3.
  Nagy Hühó semmiért.
 2. 2
  rworse
  2017. október 20., péntek 10:30
  De miért akarna az RTL Klub vagy a Nyugat.hu, netán - horribile dictu - a Magyar Narancs tudósítani, ha egyszer az MTI és a Vas Népe tudósításából mindent megtudhatunk?! Egyáltalán minek van ennyi sajtótermék? Micsoda pazarlás!
 3. 1
  tiszapolgári
  2017. október 20., péntek 09:59
  Szép stadion, és külön tetszik, hogy a gyep ugyanolyan színű, mint a székek. Balmazújvárosban egy kicsit nehezebb lesz kikeverni a gyep színét, feltéve, hogy ott is ragaszkodnak majd a klubszínekhez (narancssárga-fekete).

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk