Németh Szilárd már hétfő reggel megőrült: szerinte Orbán védi egész Európát, a németek pedig nekünk könyörögnek

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 04., 12:47
kommentek
1
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Újra itt van a rezsibiztos, és jaj mindenkinek!

Németh Szilárddal indította a napot Andy Vajna tévéje, és a szombaton még sportos öltözetben erdélyi levest főzőcskéző Fidesz-alelnök hozta is a formáját a Mokkában, leginkább azzal, hogy szerinte a magyar határvédelem védi egész Európa biztonságát, kultúráját, szociális és gazdasági biztonságát.

Németh Szilárd elemez

Németh Szilárd elemez

Fotó: YouTube/Tv2 Magyarország

„Az osztrákok, a németek itt folyamatosan telefonálgattak, folyamatosan jegyzéket küldtek, hogy na, mi lesz már, mikor állítjátok már meg…” – utalt a magas rezsiárak elleni harc katonája a menekültválságra, aki szerint a kvóta „jogilag törvénytelen”, jelentsen ez bármit is. Németh szerint ráadásul a magyar kormány eminensen és példaértékűen végzi el a határvédelmet. Majd gyorsan össze is foglalta, hogyan is áll most a helyzet: „Egyértelműen jól látható, hogy Afrikából megindultak az emberek, Afrikából jönnek az emberek. Hogyha nem tudnak Olaszország felé, akkor elindulnak Spanyolország felé. (…) És hát, ugye, ott van a hagyományos ázsiai utánpótlás. Tehát utánpótlás van bőven, és azt gondolom, az előttünk álló másfél-két évtized legfontosabb feladata az lesz, hogy erre megfelelő választ tudjunk adni.”

Sajnos, csak ennyi fért ebbe az adásba, de a műsorvezető, aki csodálatosan valósította meg a NER-kompatibilis alákérdezést (mindössze kétszer szakította meg a rezsibiztost), szerencsére jelezte, hogy legközelebb folytatják.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 04., 12:47
kommentek
1
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    galambocskám
    2017. szeptember 04., hétfő 14:31
    Hát hogy telefonálgattak, meg jegyzékeket küldtek-e arról dunsztom sincs, de a többi az kb. stimmel.

    Megjegyzendő hogy úriember nem hord barnát kékkel.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt