7 kérdés – Till Attila

  • Iványi Zsófia
  • 2012. január 30.

Film

Azon műsorvezetők közé tartozik, akiket azok is ismernek, akik a „tehetségkutató” vagy „valóságshow” kifejezésekre heves rángással reagálnak. A Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kedélyes tulajdonosa a tévézés mellett filmeket készít, társadalmi kampányokban vesz részt, újabban pedig a TV2-n nemrég újraindított Propagandában faggatja vendégeit. Mi pedig őt.

1. Kitől kérnél autogramot?

Utoljára Fluor Tomitól kértem a gyerekeimnek. Magamnak még sose… bár, nem igaz! Heller Ágnest megkértem, hogy írjon az egyik könyvembe valamit.

2. Mi a luxuskiadásod?

Lassan minden. A család a három gyerekkel, az elég nagy luxus − emiatt nagy autónk van, az meg pláne! Sokat taxizom, ami ebben a városban szintén luxus. No meg járok fogorvoshoz. És fodrászhoz is.


Fotó: Németh Dániel

3. Harry Potter vagy Háború és béke?

Nem emlékszem, hogy olvastam volna a Háború és békét − szerintem csak elkezdtem, de sosem fejeztem be. Harry Pottert sem olvastam, csak moziban láttam. Semmi bajom vele, de nekem a Star Wars jobban bejön. Egyébként regényt már évek óta nem olvasok, a netezés, filmnézés, tévézés teljesen kiüti.

4. Melyik kitalált figuránál érezted leginkább, hogy mintha rólad mintázták volna?

Hakapeszi Makinál éreztem, hogy rokonlélek.

5. Mit tennél, ha nő lehetnél egy napra?

Mindent kipróbálnék, főleg a szexet és a szülést! Kíváncsi lennék, hogy milyen a nőknek, amikor halál szerelmesek. Érdekes lenne megtudni, tulajdonképpen nekem milyen férfiak tetszenek. Olyanok, mint a barátaim, vagy csajként másképp látnám a világot? Szülői értekezletre nőként se mennék.

6. Mit töltöttél le utoljára?

Elég sok filmet töltök le, utoljára talán az Elátkozott város trilógiát.

7. Melyik filmet nézve érezted legutóbb, hogy ez a legjobb dolog a világon?

Filmet nézni eleve a legjobb dolog a világon! Mégis, most így hirtelen egy negatív élmény ugrik be: utoljára Az élet fája vágott rossz értelemben földhöz. Azt éreztem, ha ez a művészet, akkor engem nem érdekel a művészet.

Figyelmébe ajánljuk