Habony Árpád rendőri védelmet kapott

  • narancs.hu
  • 2015. május 7.

Hírnarancs

Habony Árpádot üldözik, Andy G. Vajnát büntetik, Simicskát ütik, megint épül egy rohadt stadion, a szocik a sarkukra állnak, a Jobbik beszáll a fideszes belháborúba. Hírek és álhírek.

Fő a biztonság

A nap álhírével kezdünk, aztán majd bemutatjuk a saját álhírünket is. Nos, a rendőrség jól megbüntette Andrew G. Vajnát, mert biztonsági öv nélkül kocsikázott utasként egy videofelvételen. Hogy a felvételen sofőrként zúzó, ugyancsak bekötetlen, ám a záróvonalat vidáman áthágó Habony Árpáddal mi a stájsz, arról a magyar rendőrség mélyen hallgat. Miért védi a magyar rendőrség Habony Árpádot? Talán azért, mert Habonyt magánembernek tartják. Talán azért, mert félnek, hogy Habony őket lerúgja, mint anno azt a nyugdíjas házaspárt. Állítólag Habony után már az adóhivatal is szimatol.

Durvul a buli Kötcsén, 2010-ben

Durvul a buli Kötcsén, 2010-ben

Fotó: MTI

Vidulj, gyászos elme, de ne nagyon lovald bele magadat, inkább arról kössünk gyorsan fogadásokat nagyobb összegekre, hogy ki röpül előbb, Vida Ildikó vagy Habony Árpád? Na ugye! Ennyit arról, hogy mennyit ér a rendőrség hallgatása, s mennyit az adóvizsgálat – ha Habonynak hívják a célszemélyt. Önök azért továbbra is kapcsolják be biztonsági övüket – az biztos segít.

Új Babilon épül

Kóbor János, az Omega együttes frontembere sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a folyamatos stadionépítések elleni tiltakozásul közelgő felcsúti fellépésükön új szöveggel énekli el a Babilon című számukat, mely ezúttal a Stadion címet viseli majd, s így hangzik:

Gyere le, Isten, mondd, mit akarsz
Már ezer éve folyik a harc
Mire vársz, új stadion épül
Megfestett arcod nekem örül
Mögötte semmi, fekete űr
Mire vársz, új stadion épül...

A sajtótájékoztatón megjelent Orbán Viktor is, és bejelentette, az Omega új énekese mától Pataky Attila lett. Felcsúton már ő énekli az eredeti dalokat. E hírünk természetesen hamis, az igazság ezzel szemben az, hogy a 16 ezer lelkes Mezőkövesden felcsúti méretű, tehát ötezres stadion épül, hogy Tállai András államtitkár csapata megfelelő körülmények között fogadhassa Orbán Viktor elvtárs csapatait. Mezőkövesd hálás népe még nem döntött, hogy felvonulással ünnepel-e, de lefogadnánk: tűzijáték lesz a megnyitón. De vajon fellép-e az Omega? És Patakyval vagy Kóborral?

A szocialisták új, ám vékonyka frontot nyitottak a médiaháborúban

Míg Orbán és a sok okos ember körülötte azon töri a fejét, hogy minek keresztelje át az új Habony-médiabirodalom zászlóshajóját, a Napi Gazdaságot, addig Gőgös Zoltán hirtelen bemondta az MSZP-s tutit, miszerint 4 oldalas, A4-es alakú, ingyenes kiadvánnyal indulnak harcba a Fidesz disznóságai és a postaládáink ellen. A napi sajtó jófejségre hajlamos része fanyalog, itt inkább maradjunk annyiban, hogy aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli.

A Figyelő a Simicska elleni háború évének nyilvánította 2015-öt

A Figyelő című hetilap mai száma arról ír, hogyan szedi le Orbán Viktor Simicska Lajos tisztjeit a különböző állami posztokról. Egyik szemünk sír, a másik elkerekedik. Elkerekedik, mert tudjuk jól, hogy oda sem lett volna szabad rakni őket. A másik pedig, mert teljesen nyilvánvaló, hogy attól, hogy most kihajítják őket, semmivel nem lesz jobb az országnak, hiszen ugyanolyan szolgalelkű senkik kerülnek a helyükre, mint amilyenek ők maguk is voltak. Ha háború, ha nem háború az „Orbán-Simicska”, így kötőjellel írva Magyarország elmúlt 25 évének legsúlyosabb betegségét jelenti. Lassan hozzá kéne látni a gyógyítgatásához.

Simicska baloldalán Liszkay

Simicska bal oldalán Liszkay

Fotó: Németh Dániel

Ki segít a Jobbiknak a bukásra álló ligeti fidesznyikek ellen?

Csodálatos közleményt kaptunk, az áh, dehogyis neonáci, csupán nemzeti radikális, ám egyre európaibb és cukibb Jobbiktól. Az áll benne, hogy a párt „helyi népszavazást kezdeményezett a Liget-projekt ügyében”. Mert szerintük „a zuglóiaknak is meg kell adni annak a lehetőségét, hogy döntsenek a kormány által a Városligetbe tervezett Múzeumi Negyed megépítéséről”.

A tegnap benyújtott kérdés így hangzik: „Egyetért-e Ön azzal, hogy az új nemzeti közgyűjteményi együttes (Múzeumi Negyed) a Városliget területén megvalósuljon?” A dolog idáig még valamennyire rendben is lenne, a rejtvény ezután következik: „Üdvözöljük, hogy a zuglói képviselő-testület támogatásáról biztosította a Jobbikot.”

Kik és miért? – kérdezzük. S van még egy égető kérdés, kinek is érdeke ez valójában?

1 A zuglóiaknak

2 Az egész ligeti múzeumi projektet valahova máshová képzelő fideszes lobbinak, Zobokinak, L. Simonnak

x A minden erejével a budai várba költözni igyekvő Orbán Viktornak

Külföld

Ma választásokat tartanak Angliában, lapunk viszont még urnazárás előtt megtudta a végeredményt. Lionel Messi győzött.

Figyelmébe ajánljuk