Ilyen nincs: államtitkár tanítja a nyugdíjasoknak a köztévén, hogyan kell széttépni az Erzsébet-utalványukat

  • narancs.hu
  • 2016. december 13.

Hírnarancs

Patthelyzet a Városligetben, nyert Juhász Péter: sporthírek.

Helyzet

volt ma a Városligetben. 30-40 Ligetvédő gyűlt össze délelőtt a Hungexpo területén (az egykori Kertem helyén, ahol a tervek szerint a Zene Háza lesz majd), miután riadót fújtak a Facebookon, mert reggel egy faátültetésre alkalmas gép jelent meg a helyszínen.

A Ligetvédők attól tartottak, hogy a munkások faátültetésre készülnek – derül ki az Index tudósításából –, ezért a később érkező daru és markoló bejutását az aktivisták saját testükkel akadályozták, a bent lévő gép személyzetét pedig megafonon szólították fel, hogy ne kíséreljék meg a fákat előkészítés nélkül átültetni. Végül nem volt faátültetés. A Városliget Zrt. délutáni közleménye szerint szakszerű faátültetést akadályoztak a tiltakozók, nem is értik az abszurd fellépést…

RIADÓ, HELYZET VAN!!! Ma reggel egy faátültető

Mindeközben

azt még mindig nem tudni, hogy milyen lesz az új Közlekedési Múzeum, de egy biztos: úgy drágul, mintha nem lenne holnap – írja részletekbe menően a 444.hu.

Nyerő széria

Tizenkét (!) helyreigazítási pert bukott el Juhász Péterrel szemben a a Tv2. Az Együtt politikusát mondhatjuk, kipécézte magának a Habony-művek, a karaktergyilkossági kísérleteket viszont folyamatos helyreigazítások követik majd, hiszen Juhász nemrégiben 5 pert nyert a Magyar Idők és az Origo ellen, most pedig 12-t a Tv2-vel szemben. Juhász most személyiségi jogi perekre készül. Ha egy üzlet beindul...

Utolsó figyelmeztetés

Megkezdődött a karácsonyi Erzsébet-utalványok kézbesítése. Úgy tűnik, Orbán Viktor szívhez szóló levele mégsem jár a nyugdíjasoknak, így jobb híján Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára tartott gyorstalpalót a köztévében az öregeknek, hogyan kell kettészedni a perforált utalványokat. Nem nézik ám hülyének az embereket.

false

 

Fotó: MTI

Jön

a Szent László-emlékév – írja az MTI. Potápi Árpád János, nemzetpolitikai államtitkár szerint a 2017-re hirdetett programsorozat célja, hogy széles körben megismertessék az uralkodó életét és tevékenységét. Nyilván. Erre pimf 80 millió forint áll rendelkezésre.

Tetszettek volna előbb aggódni

Donald Trump hivatalosan is bejelentette, hogy az ExxonMobil vezérigazgatóját, Rex Tillersont jelöli külügyminiszterének. Tillerson egy Oroszországgal is bizniszelő olajipari üzletember, aki 2013-ban Putyintól az „Oroszország barátja” érdemrendet is megkapta. Ennek fényében a kongresszus jóváhagyása nem ígérkezik zökkenőmentesnek: Tillerson jelölésével szemben már vezető republikánusok is aggályaikat fejezték ki, elsősorban az Oroszországhoz és Putyinhoz fűződő, aggasztóan baráti kapcsolatai, na meg teljes tapasztalatlansága miatt.

De megvan Trump tervezett teljes kabinetje – a többi jelöltről is részletesen olvashat az Index blogján.

Figyelmébe ajánljuk