Kigyulladt a Hotel Silvanus Visegrádon

  • narancs.hu
  • 2024. március 9.

Katasztrófa

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. 

Szombaton délelőtt lángra kapott a Hotel Silvanus, a szálloda felső szintje és tetőszerkezete gyulladt ki – írja a 444.hu. A lapnak több olvasó jelezte, hogy óriási füst száll fel a hotelből.  A tűzoltók nagy erőkkel mentek ki a helyszínre. 

A Telex azt írja, a szálloda teljes terjedelmében ég. A tűzoltók a legmagasabb, ötös riasztási fokozatnak megfelelő erőkkel vonultak a helyszínre, hivatásos önkéntes egységek is érkeztek. Jelenleg is több vízsugárral oltják a lángokat, most az a cél, hogy megakadályozzák a tűz terjedését.

„Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy visegrádi szálloda negyedik szintje, a Feketehegy utcában. A tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett szentendrei, esztergomi és fővárosi hivatásos, valamint szentendrei, szigetmonostori, visegrádi és leányfalvi önkéntes tűzoltók vonultak ki a tűzesethez. Az egységek több vízsugárral oltják a lángokat” – írja a katasztrófavédelem

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk