Több gyalogost elsodort, amikor járdára hajtott két autó Debrecenben

Katasztrófa

Egy ember meghalt, többen megsérültek.

Összeütközött, majd a járdára hajtott és több gyalogost elsodort két autó hétfő késő délután Debrecenben,

a Faraktár utcában – adta hírül a rendőrség a police.hu oldalon. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint heten sérültek meg, egyikük a helyszínen életét vesztette.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője az MTI megkeresésére azt mondta, öt mentőautó, köztük rohamkocsi és gyermekmentő, valamint egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Közölte, hét sérültet találtak, akik közül egy nő életét a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem lehetett megmenteni, ő a helyszínen életét vesztette. Hozzátette, egy gyereket és egy felnőttet életveszélyes állapotban, négy felnőttet pedig stabil állapotban, könnyebb sérülésekkel szállítottak a Kenézy Gyula Kórházba.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk