Meghalt a lágymányosi lakástűz egyik sérültje

  • narancs.hu
  • 2024. március 30.

Katasztrófa

Az 58 éves férfi kávét akart főzni, berobbant a gáz.

Péntek hajnalban robbanás történt péntek hajnalban a XI. kerületi Kruspér utca egyik társasházában. A balesetben az a konyhai gáztűzhely robbanhatott fel, amin a kávét akartak főzni.

A tűzoltók egy 96 éves asszony holttestére bukkantak, akire ráomlott a fal. Ma az 58 éves férfi is meghalt, felesége válságos állapotban van. A baleset egy önkormányzati lakásban történt, amit alig pár hónapja újítottak fel, a gázkonvektort kivéve.

Péntek délben a katasztrófavédelem szóvivője közölte: csaknem mindenki visszatérhetett a hajnalban tűz miatt kiürített társasházba, a statikus megállapításai alapján pedig továbbra is lakható az épület. A tűzzel érintett két lakás lakhatatlanná vált, továbbá a második emeleten, a közvetlenül a tűzzel érintett szobák alatti lakás is tűzkárokat szenvedett, így az ott lakók rokonokhoz távoztak.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk