Újabb hangfelvételek a zsidózó polgármestertől: „Orbán megöregedett”

  • narancs.hu
  • 2014. október 21.

Kis-Magyarország

Tegnapi felvételeinket kiegészítjük: a liberálisok tarkólövését szorgalmazó polgármester ezúttal Orbán Viktor éveiről, Magyarország zsidó megszállásáról és a kommunizmus erős oldaláról értekezik. Reagált a Fidesz is!

Tegnap este tettük közzé azokat a felvételeket, amelyeken állításunk szerint egy fideszes polgármester jelzőkkel alig illethető stílusban zsidózik, cigányozik és kivégzést sürget.

Közben a Fidesz távozásra szólította fel Haszilló Ferenc keceli polgármestert. „A leközölt hangfelvételen elhangzó, emberi méltóságot durván sértő, társadalmi csoportokat kirekesztő és megalázó mondatok nem méltóak egy polgármesterhez és a Fidesz Magyar Polgári Szövetséghez. Ezért kezdeményezzük Haszilló Ferencnek a Fideszből történő kizárását és egyúttal felkérjük polgármester urat, hogy a megszerzett mandátumáról azonnali hatállyal mondjon le” – írta Bányai Gábor országgyűlési képviselő, a Fidesz választókerületi elnöke, valamint Kerényi János regionális igazgató.

A magyarnarancs.hu hétfő óta próbálja elérni a polgármestert, de mobiltelefonját tegnap óta nem veszi fel. A keceli polgármesteri hivatalban azt a tájékoztatást adták, hogy Haszilló Ferenc hétfőn szabadságot vett ki, és ők sem érik el.

De jöjjenek az újabb részletek!

Orbán Viktor megöregedett

„Néztem én is, hogy megöregedett az Orbán is, én is vele együtt, mert egy évvel idősebb nálam… és én akkor, amikor 1994-ben ment a téma, akkor én MIÉP-szavazó voltam… és akkor… a Csurka a fasza csávó… halála előtt négy hónappal azt mondta, hogy jól csinálják a zsidók, kurva jól…

Jó kommunizmus

„…sok esetben nem volt rossz húzás a kommunista rendszerben, hogy nem a falubeli ember döntött a sorsokról, hanem idehoztak Pestről valakit, és az rendet csinált… mert hát én most bekerülök, engem mindenki ismer… az ember nem akar konfrontálódni olyanokkal, akit jól ismer…”

Jönnek a zsidók ’87-ben

„És a Grósz Károlyék… azok kezdték el ’87-ben telepíteni az izraelieket ide be… akkor már Izraelből jöttek a repülőgépek, folyamatosan hordták az embereket… és ezek hogyhogy kaptak két héten belül állampolgárságot? Én nekem itt lesz ma állampolgársági… hat fő, Erdély!”

És a cigányok

Az önkormányzat által vásárolt fát széthordták a legrászorultabb „cigányok közt… ezt se akartam elmondani, mert akkor elkezdik, hogy… ez miért kapott, az miért kapott… aki nem kapott, az azt mondja, hogy kapja be a polgármester… hagyni mégse lehet, hogy megfagyjanak (nevetés)… Az az igazság, menjenek a picsába… ezek nem tudják, hogy lesz tél, nem tudnak egy évben százezer forintot összerakni egy nagy családban, ötezer forintot havonta (bár az mondjuk csak 60 ezer 12 hónap alatt – a szerk.), menjenek a picsába, meg az állam is… ebben teljesen jobbikos vagyok ebben a témában, a picsába… aprítani kéne őket a picsába”.

Figyelmébe ajánljuk

Kormányinfó: Magyar Péternek új korszaka van

  • narancs.hu

Gulyás Gergely szerint háborúra készül a NATO, hozzánk viszont jön a kínai elnök. Az üzemanyag árait nem fagyasztják be, csak árcsökkentésre vennék rá a kereskedőket. Az nem derült ki, hogyan.

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.

Fülsiketítő hallgatás

„Csalódott volt, amikor a parlamentben a képviselők szó nélkül mentek el ön mellett?” – kérdezte az RTL riportere múlt heti interjújában Karsai Dánieltől. A gyógyíthatatlan ALS-betegséggel küzdő alkotmányjogász azokban a napokban tért haza a kórházból, ahová tüdőgyulladással szállították, épp a születésnapján.

A szabadságharc ára

Semmi meglepő nincs abban, hogy az első háromhavi hiánnyal lényegében megvan az egész éves terv – a központi költségvetés éves hiánycéljának 86,6 százaléka, a teljes alrendszer 92,3 százaléka teljesült márciusban.

Puskák és virágok

Egyetlen nap elég volt ahhoz, hogy a fegyveres erők lázadása és a népi elégedetlenség elsöpörje Portugáliában az évtizedek óta fennálló jobboldali diktatúrát. Azért a demokráciába való átmenet sem volt könnyű.