Hangfelvétel: Zsidózik és kivégzést sürget a fideszes polgármester

szerző
narancs.hu
publikálva
2014. okt. 20., 18:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Tarkólövést kellene alkalmazni néhány liberális politikuson egy fideszes polgármester szerint, aki szerint a zsidók tartják kézben az országot, de a cigány gyereknek is kijár a pofon. Nálunk meghallgathatja a felvétel legdurvább részleteit!

A lapunk birtokába került hangfelvételen durván zsidózik és kivégzést sürget egy fideszes polgármester.

A beszélő többször hivatkozik magára polgármesterként a félórás felvételen, de az is világos, hogy az eset Kecelen játszódik. (Például abból, hogy felmerül a település korábbi polgármestere, a jelenleg ellenzéki Schindler János neve.) A felvétel 2012-ben készült egy tévéinterjú után, amikor a mikrofon bekapcsolva maradt. A felvétel készítője – a keceli médiastáb korábbi tagja – írásban ismerte el a magyarnarancs.hu-nak a felvétel valódiságát, de mint mondta, az „akaratlanul került a hangrögzítőre. Az egyik első forgatásunk idején véletlenül bekapcsolva maradt egy diktafon. Fel sem merült bennünk, hogy bármit kezdjünk vele, egyszerűen ott maradt a munkahelyi számítógépemen. Ennek csaknem három éve már. Aki most, a választások után kiszivárogtatta, annak nem lehetett más oka, mint a botránykeltés és a lejáratás, a mocskolódás, és talán fel sem mérte, milyen károkat okoz a városnak és nekünk, érintetteknek is. A hangfelvételről tudtunk, de ma sem jó érzés olvasni, abban bíztunk, hogy sosem kerül nyilvánosságra” – mondta a keceli média egykori, neve mellőzését kérő munkatársa. (Az esetről a hangfelvétel közzététele nélkül a Hírösvény számolt be elsőként.)

Az ügyben kerestük Haszilló Ferencet, hogy valóban ő hallható-e, és ha igen, mit gondol ezekről a szavakról, de nem sikerült elérnünk a keceli polgármestert.

És akkor jöjjenek a legfontosabb részletek a félórás beszélgetésből!

„Külföldre megy a népség, ha én nem lennék polgármester, mennék ki a picsába Svájcba zongorázni, a családot beteszem a kocsiba, beszélek angolul, a feleségem németül, beteszem, három hónapot kinn vagyok, keresek kétezer svájci frankot havonta, az itthon kiadott ingatlanból meg kapok hozzá havonta százezret… Durván kétszázezer forint havonta… meg amit még összezsiványkodik az ember. (…) Sok ember azért nem vállal gyereket, ezek a gecik meg négy-ötöt. Szar senkiháziak, a húgyba nőnek fel, buta mint az állat, és idejárnak, hogy kéne fa, kimennék és szájba rúgnám őket, igenis igaza van a Jobbiknak, igaza van ebben is, ebbe is, ebbe is, meg ebbe, ide bevághatnátok a Vona Gáborral készült képemet, meg a Farkas Gergellyel, aztán meg a Fidesz baszna a fejemre, hogy mit csinálok (…)

Az Orbán sem tud mint tenni, nem tud többet tenni, mert ott is megvannak ugyanazok a zsidók. Aki párttag volt, nem lehetne benn a parlamentben (…)

Jobboldali ember vagyok, nemzeti ember vagyok, menjenek a kurva anyjukba! (…) Nem a felét, a háromnegyed részét a Fideszből is ki kéne venni!”

„Én hiába tartok Kecelen… egy polgármester tart egy ingyenes koncertet… most lehet mondani, hogy alacsony színvonalú, magas színvonalú koncertet… akkor erre azt mondják, hogy csak ennyi… és ugyanígy viselkedtek a Csurkával a liberálisok… menjenek a picsába! (…) Göncz Árpád, az mi volt? Tönkretették az országot. Meg a Demszky. Hol a Demszky? Orbán Viktor! Így megkérdezném tőle szívesen… Viktor, mi van a Demszkyvel? Hol van a Kóka? (…) Most kétharmados többség: tarkólövés. Érted? Tarkólövés… Visszahozni a halálbüntetést, nemzetárulás satöbbi, ötöt-hatot kivégezni. Azt mondták, most van a rendszerváltás, mert különben hosszú távon ebbe belebukik a kormány… De más alternatíva sincsen… Ha egy szigeten lennénk, mint a japánok, akkor egyértelműen a Jobbik.”

„…ha ezt elmondanám így egy az egyben a tévének, bazmeg, holnaptól mindenki itt lenne, az RTL Klubtól mindenki, hogy náci, fasiszta a polgármester… de ha ezt elmondanám a képviselő-testület előtt, akkor is megütném a bokámat, mert olyan buták… ez így van… a másik oldalt meg képviselő a Schindler János, és a katolikus pap a legjobb barátja…”

„És a keceli iskola, ha nem pénzről szól a történet, biztos, hogy jó, ahogy ez van? Biztos, hogy tényleg rend van? És szakmailag is másabb lett az iskola… A cigány gyerek felborította a Marcit szegényt… én is azt mondom, hogy a Kálmán első osztályú volt, hogy szájba verte, mert én is felrúgtam volna a gyereket, mint a szart, főleg benn, berántom a szertárba…”

„Látjuk az Orbánt… mit tud csinálni? Mert tökösen kiállt Brüsszelben az Európai Uniónál… nem is irigylem, mert gondolj bele!, mindennap, itt van, ott van, most évértékelő, meg azzal a geci zsidó Cohn… Bendit, vagy ilyen szarokkal kell (…). mert érti meg, hogy tönkretették az országot (…) Egymilliárd forintot örököltem a Schindlertől is… le van írva, ott van minden pontosan az újságban, a 2006-osban, a novemberiben…”

Ez a geci zsidó társaság nem szopatná így az országot, ahogy szopatja, akkor itt senki nem foglalkozna az önkormányzattal, hogy mit csinál. Akkor lehetne ötmillió forinttal drágább kamera, meg dupla bérek, de amikor beszedik az összes adót, meg minden lófaszt, meg szopatnak – mondhatom azt, az Orbánék is ilyen szempontból – mert 400 ennyi a benzin, akkor ezt nem lehet megmagyarázni, hiába viszik le most három forinttal a gázolaj árát. (…) És gecizünk mi is az önkormányzatnál, meg konfrontálódunk az emberekkel…”

„És akkor fél év alatt megkaptam a Tamástól… hogy felelős a polgármester, Haszilló Ferenc… A Schindler irkálja a hülyeségeit a Facebookon…” Friss részletek itt!

szerző
narancs.hu
publikálva
2014. okt. 20., 18:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 23
  2015. szeptember 20., 19:20
  Tudjuk, hogy sok a baj, de ha a politikusok az idejüket és a képességeiket egymás szidására pazarolják, mikor lesz idejük, erejük az ország gondjaira, és a lakosság problémáira?
  Sima esküszegőnek is tekinthetnénk és így vissza is hívhatnánk ?
  Hisz ez a viselkedés mintha ellenkezne ezzel:

  ...képviselõi tisztségem ellátása során hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és
  annak népéhez hû leszek; az Alkotmányt és a jogszabályokat megtartom, a tudomásomra
  jutott titkot megõrzöm; munkám során választóim akaratához és megbízatásomhoz híven,
  lelkiismeretesen járok el, és minden igyekezetemmel azon leszek, hogy a Magyar Köztár￾saság fejlõdését elõmozdítsam, népének boldogulását elõsegítsem...

  Tessék mondani ugyanezekkel a képességekkel, nem lehetne a problémákat megoldani?
  Senki se tökéletes, de ha sok ember összefog a maga egyszerű módján is tud(na) enyhíteni a bajokon.
  Ellenségeskedésből meg tudjuk mi van...
 2. 22
  sálinger
  2014. október 22., szerda 10:04
  Úgy mesélik, aki a Babij Jar-i vízmosásoknál jár, annak még mai is ropognak léptei alatt a 200 000 halomralőtt ukrán zsidó, férfiak, nők, gyerekek, öregek csontjai, akiket a gondos dokumentálás fényképei szerint éppilyen gondossággal még meztelenre is vetkőztettek lemészárlásuk előtt...

  Őket sem akarta senki sem megbántani, ez magától értetődik, egészen vadállatias gondolkodásra vallana ilyesminek még csak a feltételezése is akár.
 3. 21
  tiszapolgári
  2014. október 22., szerda 08:31
  Lemondott. „Akit megbántottam vagy megsértettem ezzel a hangfelvételen keresztül leadott anyaggal, attól elnézést kérek. Senkit nem akartam megbántani, de viszont nagyon úgy érzem, hogy ez a felvétel egy manipulált felvétel.” (nol.hu)

  Vajon az egész felvétel manupulált, vagy csak az a néhány rész, amikor Orbánt baszkurálja?
 4. 20
  grrr
  2014. október 22., szerda 07:54
  Kösz, utána fogok nézni ezeknek az izéknek. Ha van benne bármi logika, hát én szeretném megérteni. 5. 19
  sálinger
  2014. október 22., szerda 00:23
  Igen, elég ennyit beütni a keresőbe: "Országhódítók Gede Testvérek" és ömlik a szar, minden mennyiségben...
 6. 18
  tiszapolgári
  2014. október 21., kedd 23:09
  Az Országhódítók a Gede Testvérek kiadónál jelent meg, könnyen ki lehet találni, hogy mik vannak benne.
 7. 17
  2014. október 21., kedd 17:05
  https://www.facebook.com/ferenc.haszillo
 8. 16
  grrr
  2014. október 21., kedd 16:51
  Kösz, okvetlenül utána fogok nézni ennek a Marschalkónak!
 9. 15
  Roland Parai
  2014. október 21., kedd 16:15
  grrr - A tisztán látás végett ajánlanám figyelmébe Marschalkó Lajos - Országhódítók c. munkáját!
 10. 14
  grrr
  2014. október 21., kedd 13:59
  Árpádházy időközben távozott, aligha a saját akaratából. Most már sose fogom megtudni az izgalmas részleteket.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Bűncselekmény hiányában
Lezárult Szilvásyék „kémpere”
Végel László írása
'68 a titói Jugoszláviában
Petőfi kiscicái
Hammer Ferenc az állami rockról
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs
Légy tudósítónk! Jelentkezés

best of Narancs