Az első képek Putyinról Budapesten
putyin22.jpeg

Az első képek Putyinról Budapesten

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 28.

Külpol

Viktor és Vlagyimir örül a viszontlátásnak.

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elnöki különgépe kis késéssel, de sikeresen landolt a baráti Magyarország nemzetközi repülőterén.

false

 

Fotó: KKM - Kovács Márton

A dzsúdó-világbajnokságra érkező orosz elnököt (aki maga is gyakorlója a küzdősportnak) Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere fogadta (aki maga is aktív futballista).

false

 

Fotó: KKM – Kovács Márton

Putyin, a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség tiszteletbeli elnöke a magyar rendőrség világszínvonalú munkájának köszönhetően hamar és biztonságban megérkezett a modern Papp László Budapest Sportarénába, ahol Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke (korábban maga is igazolt futballista) fogadta.

false

 

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A két államférfi ezek után helyet foglalt a Papp László Budapest Sportaréna díszpáholyában, ahol saját szemükkel győződhettek meg arról, hogy a magyar főváros a világszínvonalú vizes-világbajnokság után pár héttel egy világszínvonalú cselgáncs-világbajnokságot is meg tud rendezni.

false

 

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A szocsi olimpiát szintén nagy sikerrel és világszínvonalon megrendező Oroszország vezetője nem csak a sportsikerekről beszél Orbán Viktorral. Feltehetően politikai és gazdasági témák is szóba kerülnek a megbeszélésen, hiszen mindkét ország egyre jobban teljesít, a jó gyakorlatok megosztása pedig mindkét baráti ország érdeke.

false

 

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Figyelmébe ajánljuk