Narancsblog

Köcsögi beszéd: Orbán Viktor és a homoszexualitás

szerző
narancsblog
publikálva
2015. máj. 20., 07:05
kommentek
14
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A magyar buzi – jó buzi! Mert nem ugrál, nem provokál. Legalábbis Orbán Viktor szerint.

A magyar politikailag inkorrekt nemzet, és ha valakinek gondjai lennének ennek a kijelentésnek az értelmezésével, már azon túl, hogy valakik már megint nem magyarok, most lett egy konkrét magyarunk is, aki a minap jó példával járt elöl, és megmutatta, mit is értsünk az egészséges, európai értelemben vett magyar politikai inkorrektségen.

Igen, maga a kormányfő az, akit kénytelenek vagyunk méltatni. Orbán Viktor ugyanis – újságírói érdeklődésre – leszögezte, hogy a homoszexuálisokkal szemben toleránsak vagyunk mi!

false

 

Fotó: MTI

Az Index durván provokatív kérdése ugyan nem erre vonatkozott, hanem arra, hogy a kormány – más kormányokkal ellentétben – eddig nem nyikkant meg a homofóbia és transzfóbia elleni világnap alkalmából a homofóbiáról, és hogy most itt lenne az alkalom. De sebaj, mert a kormányfő feltalálta magát, és a homofóbiát ugyan nem bélyegezte meg, de nem is méltatta, már csak azért sem, mert a homofóbiáról rögtön a „homoszexuálisok” jutottak az eszébe, akiket viszont szintén nem bélyegzett meg – nem a bélyegzős lábával kelt fel hétfőn, ez most már biztos! A némi vakarózás és hebegés után flottul előadott nemzeti álláspont lényege ez volt: más országokban a buzik ugrálnak, de nálunk nem ugrálnak, és ez azért van, mert mi toleránsak vagyunk velük, és mert a magyar buzi – jó buzi! Nem ugrál, nem provokál, nem mutogatja magát, mint a sok külföldi buzi, és addig, míg ezt nem teszi, számíthat minden toleranciánkra! Mi jól látjuk, hogy ők nem olyanok, mint mi vagyunk, ezt alaptörvényünk is jól látja, de toleranciásan eltoleráljuk ezt, és harmonikusan elharmonikázzuk az együttélést! Amíg tehetjük, persze, és a „homoszexuális közösség” izgágaságával, „azonos szabályozást” követelő esetleges „kihívó” viselkedésével fel nem rúgja türelmünket. Akkor nyilván lenne nemulass, még talán nemzeti konzultáció is.

Ez máris a híres magyar inkorrektség – és ugye, hogy nem is olyan borzasztó ez, s nem is ördöngösség! Érzéketlenség, gonoszság, s a más emberek elidegeníthetetlen jogai iránti megvetés – ennyi kell csak hozzá. Nem üldöz a magyar senkit, amíg valaki rá nem kényszeríti a magyart, hogy toleránsan, szívében irgalommal üldözze őt!

szerző
narancsblog
publikálva
2015. máj. 20., 07:05
kommentek
14
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 14
  grrr
  2015. május 21., csütörtök 07:13
  Igen, most látom, hogy abban amit írtam van egy logikátlanság, hiszen a fideszes és a jobbikos étek jobban ízlik a népeknek szemmel láthatólag mint az ún. demokratikusék által feltálalt, noha mind a kettő rémes.

  A különbség onnan adódik, hogy amikor a két szakács odatolja az alany elé azt a sajátos valamit amit ők emberi fogyasztásra alkalmasnak vélnek ebből az alkalomból a jobboldali nem vágja pofán a kuncsaftot.
 2. 13
  grrr
  2015. május 21., csütörtök 07:03
  Eeyore2, dehogy van így!

  A Fidesz és a Jobbik is ehetetlen kotyvalékkal kínálja meg a népeket, abban különbözve másoktól, hogy közben nem anyázzák őket.
  A felkínált étek zagyva és gusztustalan.

  Aztán jön a másik oldal, az ún, demokratikus ellenzék (Azért ún. mert saját magukat illetik ezzel a jelzővel. Hja. Én is szép vagyok és fiatal, most nevezem ki magamat annak. Aki ezt a saját szemével nem látja az magára vessen.)

  Naszóval, jönnek demokratikusék és felkínálnak egy másfajta menüt, ami abban különbözik a fentitől, hogy másképp rossz. Másképp borzalmas. A politikusi hülyeség százszirmú virág.
  Na, ez se kell a népeknek.
  Erre demokratikusék fölülnek a magas lóra, illetve dehogy ülnek fel, le se szálltak róla és ítélkeznek elevenek és holtak fölött.

  Normális szakács meg sehol.
 3. 12
  Eeyore2
  2015. május 21., csütörtök 01:00
  (jav.:)
  Na de az is biztos most már, hogy a magyar nem egy olyan nyugati undorító antitolvaj, antikorrupt érzelmü nemzet. Mert a korrupciót, a tolvajlást kérkedve űzik politcelebjeink nyíltszínen, mégse támadják őket Gárdisták, népinácik.
  Ők a mieink.
 4. 11
  grrr
  2015. május 20., szerda 10:13
  yoyo, Orbánt némileg felmenteném mint az elmebetegség határán táncoló, vagy azt el is érő, szellemileg leépült pácienst.

  De ott vannak a többiek!

  A Fidesz vezérkar, a Fidesz holdudvar, ők miért beszélik be maguknak, hogy ez az Orbán normális?
  Akármennyire párthívek is ezen az szövetségen túl kell lépni és ha közveszélyessé válik egy miniszterelnök akkor le kell váltani.
  Egy ideig reménykedtem benne, hogy sorozatos, nagyarányú, nem szűnő tüntetésekkel ez a fordulat kikényszeríthető, de ez az elképzelés hamar füstbe ment.

  Persze Orbán népszerű még mindig, makacsul ő jeleníti meg a Fideszt, az ő személyére van szabva a párt.
  Leváltani - ahhoz gerinc kéne, bátorság, kockázatvállalás.

  Ott sincs. A jobboldal is siralomvölgye az ellenzékével együtt. 5. 10
  Gyurica úr
  2015. május 20., szerda 10:10
  „Ez a fordulat pedig azt jelzi, hogy [Orbán] kezd végérvényesen elszakadni a realitástól, attól, hogy ő elvben egy demokratikusan megválasztott európai kormányfő.”
  *
  Orbán maga a realitás. Így az is, nyilván, amit képvisel: Magyarországon nincs homofóbia, transzfóbia, xenofóbia, mindenfóbia, ám igény volna rá...
  Orbán európai realitás. Merkel nem véletlenül járult elé lábhoz, pitizni, a német kancellár épp csak meg nem koszorúzta a németgyalázó éjjeli fölállítmányt. Ez a realitás. Az pedig, amit ti hadováltok össze „demokratikusan megválasztott európaiságról”, miegyebekről, ha nem is irrealitás, de mindenképpen csak az európai (parlamentben) fecsegő felszín.
  .
 6. 9
  Gyurica úr
  2015. május 20., szerda 09:50
  © Cyrano (kb. egy órája): „Bocsánat Ann, most nincs gusztusunk önhöz, keressen magának más szórakozást.”
  *
  © Cyrano (kb. egy órája – vagyis még UGYANABBAN az órában): „Ann, mi nem undorodunk öntől, mi csak csodálkozunk. Ennyi ésszel is lehet élni, mint amennyit ön itt megvillant?”
  *
  Nem undorodnak. Sőt kifejezetten meg jött rá a gusztusok. Egy röpke órán belül. S ami vagy szemforgatás, vagy rapid gusztusváltás. Összegző szóval: gyurcsányizmus.
  .
 7. 8
  yoyo
  2015. május 20., szerda 09:27
  Orbán nagyon sokáig működött úgy, hogy bár pontosan lehetett tudni, dodonaian semmitmondó, pávatáncolgató szövegei mögött milyen fertelmes lélek lakozik, a szavai mégsem voltak bátran konfrontatívak, inkább amolyan megölni-nem-kell-félnetek szerűek.
  Mostanra ennek vége, és pont úgy beszél, mint egy vértahó a lelátón, ahol egyfajta közmegegyezésre fel van függesztve az illem és a tapintat, és ízesen lehet fröcsögni nyálasan, szotyihéjasan, olyan erővel hozva felszínre az alantast, hogy attól még egy doktor freud is zavarba jönne.
  Ez a fordulat pedig azt jelzi, hogy kezd végérvényesen elszakadni a realitástól, attól, hogy ő elvben egy demokratikusan megválasztott európai kormányfő.
  Ez a kombó, a xenofóbra levegővétel nélkül következő homofób felböfögés nem tudom, mivel lesz még fokozható.
 8. 7
  Cyrano
  2015. május 20., szerda 08:47
  Ann, mi nem undorodunk öntől, mi csak csodálkozunk. Ennyi ésszel is lehet élni, mint amennyit ön itt megvillant?
 9. 6
  Ann Ban
  2015. május 20., szerda 08:42
  ==>grrr

  Móricka!
  Az, hogy toleránsak vagyunk, még nem jelenti azt, hogy nem is undorodunk tőletek....:-)))!
 10. 5
  grrr
  2015. május 20., szerda 08:38
  Visszatérve az előzőekre - amikor még nem tudtuk, hogy ma randevúnk van a kecskével -
  vigyázni kellene a szavakkal.

  Emlékszem, amikor Gyurcsány anno sétált a rasszizmus ellen én akkor a kapcsolat. hu-n vihorásztam és pikírt megjegyzéseket tettem arra vonatkozólag, hogy a rasszizmus egyenesen frászt fog kapni ha arról értesül, hogy a Gyurcsány sétál ellene.

Komment írásához vagy regisztrálj