Narancsblog

Simicska Lajos felhívást intézett a magyarokhoz: Gyertek, írjatok ti is az oszlopaimra!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 04., 14:00
kommentek
18
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Csak arra ügyeljünk, hogy másnak is maradjon hely!

Kis spéttel (a Momentum ifjú aktivistái után; és az Index is pedzegette már), de mégiscsak megértettük Simicska Lajos, közéletünk talán legrejtélyesebb szereplőjének hétfő hajnali gesztusát, és nem tehetünk mást, mint megemeljük előtte a kalapunkat. Először arra gyanakodtunk, hogy Simicska Lajos csak nem tudott visszaaludni: bizonyára Önökkel is előfordult már, hogy hajnali fél négykor egy remeknek tűnő ötletre ébrednek, amit aztán reggel nyolckor már maguk előtt is mélységesen szégyellnek. De nem: Simicska Lajos, midőn a nép egyszerű, nem kicsit pecsétes zakójában önplakátjaira rótta méltán elhíresült bon mot-ját O. V. emberi és egyéb minőségeiről, valójában felhívást intézett a magyarokhoz.

Gyertek, írjatok ti is az oszlopaimra!

Üzenjetek, mondjátok el a véleményetek, fejezzétek ki a felháborodásotokat, könnyítsetek a lelketeken! A felületet én adom, ingyen és bérmentve, és ha teleírjátok, az sem baj, mert úgyis lesz, aki új, fehér papírral takarja majd le, megspórolván ezzel az átragasztás költségeit.

Ne mulasszuk el észrevételezni a pompás ötlet kezdeményezőjének szerénységét, a mozgalom iniciátorának háttérbe húzódását sem – majd pedig ragadjunk filctollat, festékszórót, rostirónt, és csak arra ügyeljünk, hogy másnak is maradjon hely!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 04., 14:00
kommentek
18
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
Simicska Lajos
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 18
  tiszapolgári
  2017. október 05., csütörtök 18:54
  Tisztelt Titkosrendőrség!
  Kérem, adják meg az elérhetőségüket, mert itt már nemzetellenes kommentek is megjelennek. Tisztelettel: tiszapolgári vice, reménybeli lakástulajdonos.
 2. 17
  reuters
  2017. október 05., csütörtök 18:47
  Sokan élnek, éltek a lehetőséggel.
  Az "Orbán ülni fog" és a "Mészáros ülni fog" feliratokkal találkoztam a leggyakrabban.
 3. 16
  szegedi789
  2017. október 04., szerda 22:49
  Egyetértek, rworse. Igen, a "gesztus" akkor lenne teljes, ha örökre (vagy ameddig szerződésben áll) a köz "rendelkezésére" bocsátja ezeket. Mondjuk, az elmúlt év/évtized után még egy kiadós pénzosztásra, mint valami hibbant római imperátor, köteles lenne. Így lenne fair.

  Bár, nékem az alapproblémám eddig is az volt, hogy mikor néztem meg részletesen ezeket a hengereket ? Amikor a fideszesek megdobálták nem tudom milyen bizonytalan állagú anyaggal, vagy mikor a médiában rinyáltak hetekig, megkoronázva egy züllött törvényalkotási processzussal . Addig mit érdekelt, hogy pl. Szeged, Tisza L. körúton mit tettek ki a hengerekre. Elsétáltam mellette.

 4. 15
  rworse
  2017. október 04., szerda 22:35
  Simicska-ügyben megjegyzem, magam sem akarok semmilyen ügyben Simicskával közösködni, Simicska nekem is ugyanaz a gengszter, aki a G-nap előtt volt, és nem csak a fekete múltja miatt, hanem a jelene is fekete. Jobbikot támogat?! Nácikat?!
  Na szóval, nekem is igazából akkor tetszene az ötlet, ha nem a gengszteré lenne. Nem is akarok Simicska felületére pingálni. Kivéve, ha megfontolom, hogy azokat a hirdetőoszlopokat is valamikor korrupt módon szerezték meg, amikor Simicska még Fidesz volt, tehát tőlünk lopták el, vagyis elvileg a mienk lenne - ugyanúgy, mint a többi, most is fideszes hirdetőfelület. Szóval, ha pingálok, azt fogom, hogy Orbán és Simicska egyaránt geci.
 5. 14
  Kovacs
  2017. október 04., szerda 21:12
  Igen. Nagyon úgy néz ki, hogy Simicskának szüksége van rátok. A kérdés az, hogy nektek szükségetek van-e rá és a hirdetőoszlopaira. (ötlet ide, ötlet oda, mert végül is pingálni jó...ha más nincs?
 6. 13
  tiszapolgári
  2017. október 04., szerda 20:46
  yoyo

  Igazad van, Simicska ettől még ugyanúgy a hosszú bájtos, volt APEH-elnök, mint tegnap ilyenkor vagy öt éve volt. Nekem sem lett a barátom. De ez az akciója tetszett, függetlenül attól, hogy a volt APEH-elnök műve. Egyébként, ha Putyin csinálta volna, nekem sem tetszene. (Na, ez az igazi előítélet!)
  Simicska iszonyúan feszült lehet, ez már akkor is látszott, amikor a tévések követték az utcán.
 7. 12
  beszóló
  2017. október 04., szerda 20:15
  yoyo 5
  Vezekel. Így adja vissza a lopott pénzt. El kell fogadni, szerintem.
 8. 11
  yoyo
  2017. október 04., szerda 20:12
  rworse, tudom, legalábbis érzem.
  csak én vagyok ilyen, uzsonnára vért ittam
 9. 10
  rworse
  2017. október 04., szerda 20:09
  yoyo, 9

  Ezt hívják nemkapcsolásnak. :) T(t)iszavulgári poénkodott.
 10. 9
  yoyo
  2017. október 04., szerda 19:34
  Tiszapolgári!
  Előítélet?
  Ez egyszerűen egy határozott álláspont. Attól, hogy Simicska az alantas sérelmével véletlenül épp abba az irányba áll, amerre én, attól még nem fogom se harcostársnak, se valamilyen potenciális szövetségesnek tekinteni.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Narancsblog

A magyarnarancs.hu véleményblogja

Narancsblog
Szerző adatlapja
Összes blog Itt