A Fidesz nem enged be minket a választási bulira

  • narancs.hu
  • 2014. április 5.

Választás 2014

Sajnos mi már pont nem férünk be.

A Fidesz Sajtóirodája az alábbi levelet küldte munkatársunknak, aki két újságíró regisztrációját kérte.

Tisztelt Szerkesztőség!

A hazai és külföldi sajtóorgánumok nagyszámú jelentkezése miatt, valamint a
helyszín létszámkapacitásából adódóan jelentősen szűkítenünk kell a
vasárnapi eseményen részt vevő újságírók létszámát, ezért sajnálattal

közöljük, hogy az Önök regisztrációját nem tudjuk elfogadni.

Megértésüket köszönjük.

A szimpatizánsokat várják

A Fidesz–KDNP a budapesti Bálna előtt tartja vasárnap választási eredményváró rendezvényét, ahová várják a pártszövetség szimpatizánsait – közölte Nyitrai Zsolt, a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója pénteken, az épület előtti sajtótájékoztatóján.

Elmondta, a IX. kerületi Fővám térnél lévő Bálna déli teraszára szervezett eredményvárón jelen lesz Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, a nagyobbik kormánypárt országos elnöksége, kormánytagok és Fidesz–KDNP-s európai parlamenti képviselők. A rendezvényen kivetítőn lehet majd nyomon követni a választás eredményét, és ide, a Bálna kereskedelmi, kulturális és szórakoztató központba várják a sajtót is.

Azt kérjük mindenkitől, hogy most vasárnap vegyen részt a választáson, és mondja azt, hogy kétszer Fidesz, vagyis egyéniben és listán is a kormánypártokat támogassa, majd csatlakozzon a Fidesz–KDNP eredményvárójához – közölte Nyitrai Zsolt.

A politikus hozzátette, az országgyűlési választásig folytatják a kampányt, mert még „nagyon sok feladat áll előttünk”. Egyéni képviselőjelöltjeik a hátralévő két napban – így vasárnap is – arra törekednek, hogy minél több választópolgárt keressenek meg személyesen, telefonon és minden más, jogszabály adta módon, buzdítva őket a Fidesz–KDNP támogatására a szavazáson – ismertette.

MTI

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?