Továbbra is bújtatják Kósa Lajost: a héten már egyetlen lakossági fórumot sem tart

  • - gera -
  • 2018. március 26.

Választás 2018

Pedig volna miről kérdezni a tárca nélküli minisztert.

Egyetlen lakossági fórumot sem tart a héten az 1300 milliárd forintos ügyben érintett Kósa Lajos – szúrtuk ki a Fidesz hivatalos honlapján. Bár a hét csak négy munkanapból áll, a fideszes politikusok és a párthoz közeli „szakértők” rengeteget fognak dolgozni a párt honlapjára felkerült, a fórumokat felsoroló lista szerint: van olyan nap, amikor 28 különböző helyen igyekeznek meggyőzni a választókat arról, hogy az ellenzék rossz, a Fidesz viszont jó. Ezért is furcsa, hogy a lista szerint a tárca nélküli miniszter egyetlen alkalommal sem áll az emberek (sőt a magyar emberek!) elé a kampány utolsó másfél hetében.

Kósa Lajos

Kósa Lajos

Fotó: YouTube/ATV

Bár az elmúlt napok eseményeinek fényében nem kell azon meglepődni, hogy Kósa nem vállal lakossági fórumot. Múlt hét kedden a mátyásföldi fórumát mondták le egy nappal az esemény előtt, nem sokkal később pedig a Fidesz honlapján elérhető táblázatból tűntek el a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter rendezvényei. Pénteken kiderült, Újfehértón sem hallgathatják meg a választók Debrecen egykori polgármesterét, mivel az ottani fórumára sem ment el, az érdeklődőknek Soltész Miklós államtitkárral kellett beérni.

A múlt héten két alkalommal is nagyon látványosan menekülő Kósát egyébként volna miről kérdezni, mert mindeddig nem adott érdemi választ arra, hogy milyen szerepe is volt az ügyben, és miért ajándékoztak papíron a titokzatos örökségből több mint 800 millió forintot a miniszter édesanyjának. Ahogy az sem derült ki, hogy Kósa mindezek után alkalmasnak tartja-e magát a miniszteri posztra.

Borítókép: YouTube/ATV

Figyelmébe ajánljuk