Harrach Péter végre megálljt parancsol a Nyugat torz ideológiáinak

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jún. 19., 15:22
kommentek
6
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Elvtársak, Magyarország egy bástya.

Harrach Péterrel készített interjút Harrach Péternek kérdezett alá a Magyar Hírlap, és az „interjúban” olyan fontos, Magyarország életét nagyban befolyásoló dolgok kerülnek terítékre, mint a családi csődvédelem, a migráció vagy az ellenzék morális hiányossága. Hogy utóbbi mi a fenét is jelent a Harrach-univerzumban, valószínűleg senki sem tudja megmondani.

false

Ám a beszélgetés közepén van egy váratlan, Harrach Pétert végleg a sarokba szorító, igazán kemény kérdés: „Mennyire érzik veszélyesnek a családok, illetve a házasság intézménye körül folyó ideológiai vitákat?” Fogós, nehéz kérdés ez, de Harrach Péter válaszol rá, és menekülhet mindenki, aki nem a KDNP-frakcióvezető által elképzelt „egészséges” felfogást képviseli: „Az eszmei szempontok mentén kialakult két tábor nem átjárható. Alapvetően másként gondolkodnak az emberről és a társadalomról. A családképük is különböző. Ha házasságról van szó, az egyik azt mondja, egy férfi és egy nő tartós és kizárólagos kapcsolata. A másik csak azt kérdezi, mi van a melegek kapcsolatával. Amikor családról beszélünk, nem ideológiai vitát akarunk generálni, hanem egy egészséges, értékes közösséget képviselünk.” A Nyugat persze most is hanyatlik, hiszen ott Harrach szerint „jelentős számban vannak, akik a hagyományos értékekkel szemben egy torz ideológia követői”.

Még mekkora szerencsére, hogy vannak Harrach Péterek, akik megállítják ezt a torzulást.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jún. 19., 15:22
kommentek
6
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 6
  Pasinszki
  2017. június 19., hétfő 22:24
  Nem szoktam kormánypropagandát olvasni, de ha már a cikk emlegette, hogy a Fidesz-II-vezér kifejtette a migrációra vonatkozó véleményét, megkerestem az ominózus cikket. Hát egy kumma szó nincs a százezres kivándorlásról, csak azt a pár menekültet emlegeti a jóember, akiket nagyon nem akar a mi bölcs vezérünk befogadni.
 2. 5
  Valakicske
  2017. június 19., hétfő 21:39
  "Update a bejegyzés elején:
  Eddig ellenálltam a nyomásnak, de most már látom, hogy hiábavaló volt. Megtisztelnének, ha értenék az alábbi bejegyzés iróniáját. És akkor az eredeti szöveg:
  "Régen írtam ilyen dolgokról.
  Közeli ismerős fiatal házaspár. Olivér most megy oviba. Jó hírű intézmény. Első szülői értekezlet.
  Igazgató asszony fiatal, amolyan harmincas. Szépen beszél. Megnyerő az egész személyiség.
  Segítséget kér. Kéri, hogy otthon is tanítsuk a csemetéket a szép családi életre. A tennivalókra. A helyes szerepekre.
  Például mindig az apuka kapjon először a közös tálból. Mert ő a család feje. Aki keresi a pénzt. Aki adja a biztonságot. És ezt meg kell hálálni. Ezt ki kell fejezni.
  Jó óvoda. Vigyáznak a gyermekeinkre. Megtanítják őket mondókákra. Gyerekversekre. Ez nagyon fontos. És....."

  A szerző ismert, de most nem lényeges a személye, az sokkal inkább, amit közölni akart.
  Ez ma egy óvoda és annak a vezetője .....
 3. 4
  rworse
  2017. június 19., hétfő 19:11
  Hogy a magyar családban mi az egészséges, azt már újragondolták a családon belüli erőszakról szóló törvénye szigorítás helyetti felpuhításakor.

  A magyar család erős és büszke család!-fő...
 4. 3
  szegedi789
  2017. június 19., hétfő 19:05


  H.P. megmutatja, miért tartják a gazdái. Vallásos fundamentalisták nyugdíjas tagozata megszólalt. Torz, meg hanyatlik, meg brrrrrrrrrrrrrr, meg brühümbrühüm, meg lalalalala, sálálálá . . .
 5. 2
  tiszapolgári
  2017. június 19., hétfő 17:25
  A magyar irodalom tele van kényszer szülte házasságokkal, szülők által kierőszakolt házasságokkal, különös házasságokkal, a bűnügyi hírekben egymást érik a házastársak sérelmére elkövetett gyilkosságok, egy csomó házaspár van, akik között késsel lehetne vágni a gyűlöletet, és sokan meg is teszik.
  Újra át kellene gondolni ezt az egészet, hogy mit jelent az, hogy egészséges.
 6. 1
  rworse
  2017. június 19., hétfő 16:48
  Egészségedre!

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk